Lehetséges hogy 14éves lányként beleszerettem egy másik lányba? :SSSS
Figyelt kérdés
már vagy egy éve mindig figyelem.mindig csak rá gondolok és az ő képeit nézem.imádom hallgatni ahogy beszél,beszél és beszél.mindig csak azt nézem hogy fent van e msnen és ha fent van midig nézem hogy ír e és alig tudok nem rá írni.minden percben csak vele lennék.és most hogy itt a nyár és nem találkozom vele minden nap olyan unalmas és rossz.és ha belegondolok hogy jövőre elegy a sulinkból és nem láthatom majd minden nap,sírni kezdek.és ha vele vagyok nem érdekel semmi csak az,hogy itt van,most semmi rossz nem történhet.és olyan nyomasztó érzés ha arra gondolok hogy köztünk nem lehet semmi sem.még soha sem éreztem ilyet..szerintetek ez szerelem?vagy csak rajongás?megőrülök nélküle.:(2010. jún. 20. 00:25
1/12 anonim válasza:
Inkább nagyon kötődsz hozzá, de ez semmi kép se szerelem. Nem szoktad néha meg is kívánni? Mert akkor már az.
2/12 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy alig bírom ki hogy ne csókoljam meg és ne öleljem minden percben..:(
2010. jún. 20. 00:30
3/12 anonim válasza:
Akkor bizony szerelmes vagy. És ez zavar? Hogy pont egy lányba? Vagy ezek nem is érdekelnek, inkább félsz h ő mit szólna hozzá, ugye?
4/12 anonim válasza:
Azt nem mondom hogy ez természetes ebben a korban, de van ilyen.
5/12 anonim válasza:
A kamaszkorban ez azért nem olyan ritka, főleg a lányok körében, akik sokkal érzelmesebb típusúak, mint a fiúk. Főleg a kamaszkorban, ilyenkor szinte már túlfűtöttek, és valakibe bele kell szerelmesedniük. Hát egy másik lányba, nem nagy kunszt.
Majd kinövöd.
6/12 A kérdező kommentje:
igen..inkább az zavar hogy ő mit szólna hozzá..
de köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 20. 12:37
7/12 anonim válasza:
Amikor én voltam 14, velem is megtörtént. Igaz, hogy nagyon pasis volt a csaj, de hiába tudtam róla hogy lány, beleestem mint vak ló a gödörbe. Aztán gimibe kerültem, ahol megismertem egy rocker srácot, és azóta is a férfiakat szeretem, és csakis a férfiakat. :) szóval emiatt ne aggódj akkor se, ha most tényleg úgy érzed, hogy ez biza' szerelem.
8/12 anonim válasza:
hát akot ebböl nem lesz 1 fiu 2 lány...
9/12 anonim válasza:
van egy lány, akinek nagyon gyakran nézem az adatlapját, de csak mert nagyon szép és szeretnék úgy kinézni, mint ő. lehet hogy ez is közrejátszik, hogy szeretnél hasonlítani rá, ezért érdeklődsz iránta, de ha csak erről lenne szó, nem vágynál arra, hogy megcsókold. Bízz benne, hogy elmúlik.
10/12 anonim válasza:
Lehetséges.Én is 14 éves vagyok,és én is így jártam,ahogy te,csak én egy idősebb ismerősömmel(28 éves,nő),és ez pont a tegnap történtek miatt.A nő pont nálunk volt és hülyéskedtünk,és hátulról átöleltem(mert szeretem,és ekkor még nem éreztem semmit),de amikor rám nézett,láttam,hogy valami nincs rendben,elkezdtem érezni valami vonzót,a szája nagyon szép,és háát..:$ néztem legalább 5 percig,de mondom,ha most lesmárolom,örökre eltiltanak tőle,és lehet,hogy ő is megharagszik..:S mert ő nem pedofil,meg semmi ilyesmi..és tud rólam MINDENT..és én is róla nagyon SOKAT..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!