Lehetséges hogy 14éves lányként beleszerettem egy másik lányba? :SSSS
Figyelt kérdés
már vagy egy éve mindig figyelem.mindig csak rá gondolok és az ő képeit nézem.imádom hallgatni ahogy beszél,beszél és beszél.mindig csak azt nézem hogy fent van e msnen és ha fent van midig nézem hogy ír e és alig tudok nem rá írni.minden percben csak vele lennék.és most hogy itt a nyár és nem találkozom vele minden nap olyan unalmas és rossz.és ha belegondolok hogy jövőre elegy a sulinkból és nem láthatom majd minden nap,sírni kezdek.és ha vele vagyok nem érdekel semmi csak az,hogy itt van,most semmi rossz nem történhet.és olyan nyomasztó érzés ha arra gondolok hogy köztünk nem lehet semmi sem.még soha sem éreztem ilyet..szerintetek ez szerelem?vagy csak rajongás?megőrülök nélküle.:(2010. jún. 20. 00:25
11/12 anonim válasza:
Simán lehet. Ha egy 14 éves lány lehet szerelmes egy srácba ugyananúgy lehet szerelmes egy lányba is.
Tarts egy kis önvizsgálatot:
-ha a közeledben van olyan mintha mágneses tér lenne, hirtelen minden forró?
-szeretnéd megérinteni a mellét vagy a fenekét?
-mi az amire felizgulsz (inkább núk vagy inkább férfiak, esetleg vegyesen...)
Ha ezek is vannak az nem csak rajongás XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!