Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent a többi:

Figyelt kérdés
Nagyon félős, visszahúzódó, gátlásos lány vagyok (gondolom, nem vagyok egyedül). Attól félek, hogy ha összejövök a fiúval, akivel elkezdtem ismerkedni, nem fog tisztelni, csak arra fogok neki kelleni, de leginkább a tisztelet hiányától félek... Ti milyen reakciókból szűritek le, hogy tényleg rendes-e a fiú, akit kinéztetek magatoknak?
2009. okt. 5. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt szerintem első pár tali után lehet látni hogy mire megy a srác!!Ha már arra célozgat h mikor lesz esetleg több is köztetek akkor magától értetődik hogy mit akar. Ha kedves aranyos jó fej, és nem nyomul nagyon akkor érdemes vele komolyabban is foglalkozni, persze itt is vannak jó színészek. Úgyhogy előbb ismerkedj, randizgass és látni fogod, hogy komoly e a srác!
2009. okt. 5. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a keze a melleden,meg a seggeden matat,az már tükröz valamit...Egyébként meg,ismerkedni kell,próbálkozni,és ha nagy dumás,meg tapizós,akkor sajnos nagy eséllyel nem fog jó kisülni a dologból.Félni viszont nem kell,csak keresgélni,kutatni a rendes pasik után,hidd el,olyanok is akadnak!Általában ők a kevésbé nagyszájúak,nem annyira nyomulnak,szimplán kedvesek és udvariasak,és nme térnek rá két hét után a szex témára.
2009. okt. 5. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de sose tudhatod, hogy valaki rendes-e. Én is nagyon félős voltam, aztán beleszerettem valakibe. 2 évig voltunk együtt, nagy volt a szerelem, aztán teljesen váratlanul azt mondta szakítsunk, majd miután nem fogadtam vissza összejött a barátnőmmel. Nagyon rendes srác volt 2 éven keresztül, de amit csinált az nem ezt mutatja. Sose tudhatod, de ha félsz azzal nem mész semmire. Én nagyot csalódtam, de nem bánom, és nem fogok félni azért, mert valaki ilyet tett velem. Bízom abban, hogy egyszer megtalálom azt, aki örökre kitart mellettem, ehhez azonban keresni kell és nem szabad félni! Hajrá!
2009. okt. 5. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és pont azért kérdeztem, mert én is így gondolom, hogy nem lehet feltétlen kiismerni valakit, csak reménykedni, hogy sikerült...
2009. okt. 7. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!