Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy a páromnak ne legyen fontosabb a motorja mint én?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 10:26
22/83 anonim válasza:
Szerinted ő azt élvezi, hogy kitöri a nyakát? Valószínűleg nem ez a célja vele...
23/83 anonim válasza:
Na most akkor azért ne motorozzon, mert aggódsz érte? vagy mert haragszol az ismerősöd miatt?
Azt még mindig nem értem, mi az összefüggés az ismerős befogadása meg a motor között. Kifejtenéd?
24/83 anonim válasza:
Vegyél valami dögös motorosruhát és pattanj mögé!
25/83 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy neki mindent lehet nekem meg semmit.
2013. máj. 26. 11:50
26/83 anonim válasza:
Mind a ketten dolgoztok? Közös kasszán vagytok? Hol éltek?
27/83 anonim válasza:
Találj ki magadnak egy hobbit és meg van oldva a probléma.
28/83 anonim válasza:
kamu vagy üres hiszti.
mind1, erről csak az jut eszembe, h nagyon tudnék örülni ha lenne a páromnak egy motorja, nyáron minden hétvégén mennénk valahova, az tuti. persze az autó sem rossz, de a motorozásnak jobb a fílingje :D
29/83 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk de ő a fizuja nagy részét a motorra és gyerektartásra költi.
2013. máj. 26. 12:05
30/83 anonim válasza:
Azért nehogy a gyerekétől is sajnáld a pénzét meg az idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!