Mit tehetnék az érdekében h javuljon anya és köztem a kapcsolat? Részletek lent.
Mostanában szinte semmit se beszélünk.Anyum most terhes és van is egy mostoha apum akit nem naon bírok.A babától is félek mert majd sztem ettől kevésbé fog majd velem törődni.Próbáltam már vele beszélni,de ő nem érti meg h menyire fontos lenne nekem az h jó legyen köztünk a viszony.:(
Már naon egyedül érzem magam :((
Segítek neki amiben csak tudok de ő ezt nem értékeli.Olan mintha mostoha apumon kívül más nem is létezne.Ez már lassan 4 éve tart am és 14 éves vok.és sztem most lenne rá a legnagyobb szükségem :(
nem rég egy nagy veszteség ért amit szinte észre se vett
a hugommal még-még jó is a kapcsolata de velem már lassan nincs is :(
Milyen veszteség ért, és hogyhogy ő nemtud róla?
Tudod, mindig nehéz, ha egy családba új tagok kerülnek, akár mostoha apa, akár gyerek születés. Az addigi viszonyok át kell, hogx rendeződjenek. De nembaj, az éélet folyamatos változás, majd beáll az új helyzet. Beszélgess anyuddal, kérdezgesd, hogy mi foglalkoztatja, hogy van, minek örülne, és mesélj te is ezt-azt, vicces történeteket a suliból, aztán komolyabbakat is.
Fel a fejjel! :)
próbálok közeledni mostohaapum felé de azt se akarom h vki félre értse h mennyire jóban vagyunk
a veszteség az volt h a legjobb barátaimat elveszítettem és emiatt depressziós is lettem és ezt az élmény nehezen tudtam feldolgozni :(
az apukám is naon hiányzik és mostanában egyre többet gondolok rá de sajnos meglátogatni nem tom mert nem egy városban lakunk
már voltunk anyával pszihológusnál is de nem használt
igen egy kicsit félek is beszélni anyával de nem tom h miért talán egy kis támogatás kéne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!