Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, lehet-e még valami....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, lehet-e még valami. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem, illetve már érett ez az egész, nem lehet az ő számlájára írni... Mondta, hogy nem szeret úgy mint az elején... Hát kibőgtem magam pár nap alatt, aztán úgy nézett ki, újra összejövünk... Sikerült is, jó volt a nap, este összekaptunk, megint vége lett... Utána 1 hétig összejött egy másik fiúval és nyíltan megírta, azért van, hogy engem elfelejtsen... Mondtam, hogy ez elég nagy parasztság a fiúval szemben, így gyorsan javított, hogy őt is kezdi megszeretni... 2 nappal rá kidobta... Ez a lány, akivel amúgy 7 gyönyörű hónapom volt és teljesen normális volt és hűséges, akárcsak én, rossz társaságba keveredett... Kezd "elribancosodni" és buliba járni, elég gyakran, ő azt mondja "élni" szeretne... Én tudom, hogy ez nem ő... Tudom, hogy hosszú távon megbánja és tudom, hogy sokkal több van benne... Nem tudom nézni, ahogy egyre lejjebb ássa magát... Eltelt a szakítás óta 2-3 hét, már megnyugodtunk... Hiányzik nekem nagyon, még mindíg és rajta már nem látni, de rajtam sem... Szerintem én is neki... Folytathatnánk szerintem, megpróbálnánk elfelejteni ezt a szakaszt, de már elhordtuk mindennek a másikat és olyan furcsa lenne... Nem tudom, mit tegyek... Próbáltam visszamenni hozzá, de olyan zavaros volt minden, hogy gondolkodott, én meg mondtam hogy nem leszek áldozat, aki ítéletre vár így a válaszát megelőzve leléptem... Nem akarok megint odaállítani... Várjak mégtöbbet? Haggyam a fenébe? Dehát szeretem még mindíg... Mit tegyek?
2009. okt. 4. 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:

ez csak az én véleményem, van, aki nem így gondolja, de szerintem ezek a szakítunk-összejövünk-szakítunk dolgok nem működnek. ha szakítottatok, nyilván nem működött, írtad is, h már nem volt olyan, mint az elején. meg lehet próbálni változtatni, és ha tényleg mindketten akarjátok, akár sikerülhet is, de nem biztos. van annak vmi oka, h nem működött eddig se.

abba meg nem szólhatsz bele, h mit csinál, ha neki most erre van szüksége, ő is rá fog majd jönni, h ez nem neki való, de hagyjad. te megpróbáltad, megadtad neki a lehetőséget h visszamenjen hozzád, ha ő is úgy érzi, h erre van szüksége, úgyis lépni fog valamit. ha nem, akkor nem tudsz mit tenni.

2009. okt. 4. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!