Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nagyon nagyon csúnyán beszél velem?
Figyelt kérdés
Mostanában borzasztó csúnyán beszél velem, azért mert azt mondja hogy én kiakasztom hisztizek ami igaz is. De azt mondta hogy senkivel sem beszélt még ilyen csúnyán, és szeret de folyton cirkuszolok. Egyszerűen annyira bánt hogy így beszélt velem, és nagyon szörnyű mindent megtesz értem de akkor hogy beszélhet így velem?2013. máj. 23. 18:31
11/15 anonim válasza:
"én nagyon szeretem, de hogy beszélhet igy velem???"
Váu és az szerelem, ha te magadra gondolsz? Hoppácska!!:D Egyikőtök se szerelmes. Ő nem tisztel meg, te meg kikéred magadnak mikor ő jogosan akad ki tőled. Az igaz, hogy fogadjon így el téged vagy szakíton veled, de te is csak beképzelt vagy. Ez a kapcsolat egy nagy nulla...
12/15 omba válasza:
Az mit jelent, hogy te hisztizel?
13/15 A kérdező kommentje:
Hat azt h legyen tobbet velem nem erddkelnel a programjai oldja meg h velem legyen
2013. máj. 23. 19:03
14/15 anonim válasza:
És pontosan mit jelent az, hogy csúnyán beszél? Mert vannak fokozatok...De én nem hiszem, hogy tolerálnám, mondjuk a hisztit sem.
15/15 anonim válasza:
Ebben csak az a vicc, hogy a férfiak sokszor félreértelmezik a dolgokat és a hiszti az igazából nem is hiszti, csak azt szeretnéd, ha figyelne rád. Nem jó, ha idáig jut egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!