Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon csúnyán beszél velem a barátom.
Egyszer volt olyan pasim, aki az exét hozta fel, hogy bezzeg az lenyelte neki (első szexuális tapasztalatom volt, tehát még nem álltam készen ilyesmire)... Aztán megcsalt azzal a csajjal.
Szerintem ez a fiú se más, direkt lekicsinyli a te exeidet, hogy ezzel elterelje magáról a figyelmet, hogy igazából ő az életképtelen kis csökevény.. :-D
Hagyd el szerintem, gusztustalan.
Van okod arra, hogy ennyire alárendeld magad a barátodnak?
Pl. ha ő tart el, az elég nyomós ok, de ekkor is jellemhibás szemét az így viselkedő férfi.
Ha viszont egzisztenciálisan nem függsz tőle, akkor semmiképen sem szabad ezt eltűrnöd.
Gondolom először csak pár csúnya szót nyeltél le, most már a trágárságait is tűröd, nemsokára kapod majd az első pofonokat is!
Húúú te kapcsolatfüggő vagy,és ráadásul nem is kicsit,meg szerintem mazohista is.
Gondolom nem látod be,hogy egy mentálisan sérült,idegbeteg emberrel vagy együtt......
"szopós ku..a, nyomorék, csökevény g..i, f.szfej, meg h menjek vissza a hozzám illő élettelen g..ikhez... volt h felhozta az exét, hogy az bezzeg ezt meg azt is megcsinálta neki. simán bevallja, h azért mond sokszor dolgokat, h nekem szarul essen, direkt."
Annyira nem értem az ilyen lányokat....tudják hogy egy sz.r kapcsolatban élnek,de annyira kapcsolatfüggőek,hogy változtatni nem akarnak.
"Én az életemnél is jobban szeretem őt,mindent megteszek érte, és ő ezt tudja is... mindig megbocsátok neki"
Hát basszus ne haragudj,lehet gonosznak fogok tűnni,de én a hozzád hasonló lányokat egyáltalán nem tudom sajnálni,a múltkor tettem ki egy kérdést,hogy a barátnőmmel sokat vitázunk,azt írta egy-két lány,hogy szakítsak,vagy viseljem el,hülye vagyok h még együtt vagyunk.
Hát akkor ha ennyire szereted,viselj szépen el neki mindent,hallgasd ahogy ócsárol,és várd meg,amíg nem csak lelkileg,fizikailag is terrorizálni fog!
"Az is rosszul esik, hogy én mindig megyek hozzá télen nyáron hóban fagyban esőben, ő meg még egyszer sem jött el hozzám, be sem mutatkozott a szüleimnek. De tudom, hogy szeret"
SZERET?
Te normális vagy,max megőrjíteni,birtokolni szeret......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!