Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nagyon nagyon csúnyán beszél velem?
Figyelt kérdés
Mostanában borzasztó csúnyán beszél velem, azért mert azt mondja hogy én kiakasztom hisztizek ami igaz is. De azt mondta hogy senkivel sem beszélt még ilyen csúnyán, és szeret de folyton cirkuszolok. Egyszerűen annyira bánt hogy így beszélt velem, és nagyon szörnyű mindent megtesz értem de akkor hogy beszélhet így velem?2013. máj. 23. 18:31
1/15 anonim válasza:
ne cirkuszolj és akkor nem beszél így
2/15 anonim válasza:
Ha befejezed a hisztit, talán ő is szebben fog veled beszélni. Nem gondolod? (Valamit valamiért!) Vedd észre magad :D
3/15 A kérdező kommentje:
de ha szeret vki hogy beszélhet így velem??
2013. máj. 23. 18:36
4/15 anonim válasza:
Miért kell mindig cirkuszolni a nőknek? Azt hiszitek, kevésbé szeretnénk titeket, ha nem cirkuszolnátok?
Ha meg zavar ez, akkor hagyd ott, de igazából ez is Neked lenne köszönhető, mert cirkuszolsz. :)
5/15 anonim válasza:
szeret, de ez nem függ össze azzal hogy nem bírja a hisztidet, attól még hogy szeretünk valakit attól még a marhaságait nem vagyunk kötelesek szó nélkül eltűrni ne legyél már buta
6/15 A kérdező kommentje:
szóval igaza van?
2013. máj. 23. 18:38
7/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem ez a tag nem kéne.
9/15 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem, de hogy beszélhet igy velem??? annyira fáj és tudja mennyire szeretem és ezért meri ezt megtenni
2013. máj. 23. 18:42
10/15 anonim válasza:
Miért ne beszélne igy veled? Igy is nagyon szereted. Akkor meg? Neked ez a jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!