Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy megcsalt a barátom, ti mit tennétek? Szakítás? Bosszúszex?
Szeretem...Nagyon is....
De vhogy ezt le kell zárni v meg kell oldani...
Arra gondoltam,h áthívom magamhoz,megkérdezem tőle,egyenesen a szemébe nézve,hogy megcsalt-e,aztán (tuti nem lesz a válasza,mert viccesen már volt erről szó...)elcsábítanám abban a pillanatban és szex közben elkezdenék hozzá beszélni(soha nem beszélek,csak ő),és egy idő után mondanám neki,h tudok róla...
Vagy ez túl gyerekes?Ti mit tennétek???
Nos háát nem úgy sikerült,ahogy terveztem...
Egyrészt ugye egész éjjel nem aludtam,úgyhogy kissé kivoltam már idegileg....Emiatt kb azonnal felhívtam,amint elemntek itthonról...ami f8 volt....mondtam,h jöjjön át...mondta,h leszed nekem vmit,ami nekem nagyon tetszett....mondtam,h nem érdekel van 15perce,h átjöjjön....v én megyek át....
Szóval a végén én mentem át....Kb.rögtön nekiestem....Kijött belőlem egyszerre minden...először megkérdeztem,h megcsalt-e,a válasz várható volt...aztán mondtam,h feltörtem a face-t és elolvastam az exével folytatott beszélgetést és mindent tudok és csalódtam benne stb. Erre tökre meglepődött,h egyrészt így nekiestem,másrészt,h feltörtem a face-t...mondta,h ez van ezen már nem tud változtatni stb... és 2 lehetőségem van v otthagyom v megpróbálom magamban elfogadni,h mi a szitu...meg kérdezte,h erről akartam vele beszélni...erre felkaptam a vizet,hozzávágtam egy lapot,amin le volt írva néhány soronként pár gondolat,amiről beszélni akartam vele...1,5oldal persze a kiakadásom volt az ex miatt...fogtam magam és otthagytam...ezután felhívott,majd utánam jött...aztán eleinte elkezdett magyarázkodni....én erre jobban bepöccentem....aztán kb.2órán keresztül veszekedtünk....Aztán a vége az lett,h szabadnapot vett ki,h beszélhessünk stb...Végeredményben kifejtette,h mikor a csaj a képben volt,akk még nem szeretett..hanem még minidg érte volt oda...de aztán bűntudat meg nem is sikerültek úgy a találkák,ahogy eltervezték....szóóval lezárta...meg mondta,h nagyon csodálkozik,h én egyáltalán eljutottam a beszélgetés végéig és h ezek után még szóba álltam vele...mondtam,h kíváncsi voltam a magyarázatára...
Most lehet hülyézni,meg mondani,h megint belebukok,de én meg akarom próbálni újra...meg mióta kidobta a csajt utána mondta ki,h szeret és azután teljesen másképp viselkedett..egészen 2nappal ezelőttig,de azt a fáradságra fogta....még a telefonját is megnézhettem meg ugye face-n sem volt semmi....
Na mind1....Tudom,h a bizalomnak kb. annyi...de tiszta lappal próbálunk kezdeni mindent....Mikor mondtam neki,h jó,akk próbáljuk meg,kb. a nyakamba borult és el sem akart engedni félóráig...kb. ott bőgtünk mind a 2en...
Mivel 2-szer is utánam jött és megalázkodott,amit ő sose csinál(elég érdekes nézőpontja van)...én adtam neki még egy esélyt...majd meglátjuk...
beszéltél vele?
Majd ha lenyugodtál kicsit akkor olvasd vissza amiket írtál és gondolkozz el rajta.
,h mikor a csaj a
képben volt,akk még nem szeretett..hanem még
minidg érte volt oda...de aztán bűntudat meg
nem is sikerültek úgy a találkák,ahogy...
Drága,sajnállak,ne haragudj de nem tudok mást mondani.ha van időd akkor olvasd el Csernustól A nő,A férfí c.könyvét.
Őszintén ez nem ilyen egyszerű...Nem mentegetm,csak sok mindent nem írtam le az előzményekből....
A lényeg,h nem dugta meg,velem van,őt elküldte a búsba,törölte face-ről,szám letiltva....Majd meglátjuk,h a bizalmat mennyire tudjuk visszaállítani....
A lényeg,h nem dugta meg,velem van,őt elküldte
a búsba,törölte face-ről,szám letiltva....
Jajj cica de kis naív vagy,de te tudod csak aztán ne írkálj majd ki ide megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!