Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi a helyes! Hagyjam vagy mit tegyek ezek után?
Figyelt kérdés
A baràtommal egy és fél éve jàrtunk..Minden nagyon jó volt imàdom öt! :( Többször is bàntott màr, de tudom hogy szeret! De most teherbe estem tőle, és emiatt nagyon össze vesztünk! Mert mikor velem megbeszéltük akkor azt mondta velem lessz és megcsinàljuk! De az anyja nem nagyon kedvelt engem egész kapcsolat alatt.. és amikor megtudta hogy terhes lettem akkor ellenem uszitotta a fiàt! :'( És a baràtom közölte velem hogy nem vàllalja a babàt, és lenézett engem és a csalàdom is mindennek... Ellenem fordult! Pedig nem bàntottam soha!!!!! és ez fàj nagyon hogy mindent megtettem érte amit lehet, hazajöttem miatta külföldről is.. sokszor megbocsàjtottam neki a megbocsàjthatattlant is..és ő csak igy hagy engem.. màsok véleménye miatt! :'( Mert én is tudom hogy még nem kellett volna ez a baba de én sem akartam! De ha felelőttlenek voltunk akkor vàllalnunk is kene a dolgokat! És most felkeresett tegnap hogy ő szeret engem meg nem akar elvesziteni de màr ő nem tud bennem bizni meg az anyjàék sem engednenek velem.. A szivem megszakad mert nem tudom hogy mi lenne a helyes! Mindenki azt mondja hogy ne foglalkozzak vele, mert ez nem helyes amit tett és hogy majd elfelejtem..De hogyan? :'( 19/L2013. máj. 22. 11:08
1/4 anonim válasza:
Neveld fel egyedül a babát. Ezt a srácot mindig is fogják tudni befolyásolni és sosem fog kiállni melletted semmiben, sem bajban, sem örömben, mert mindig úgy fog ugrálni, ahogy mások irányitják.
A baba viszont tenger örömöt tud adni..
2/4 anonim válasza:
Köszönj el a sráctól és tünj el az életéből, ne tudjon rólad, főleg első indőben mikor még elevenen fáj az egész. Pár év és talpra állsz, és lelkileg meg fogsz erősödni..
3/4 anonim válasza:
ha a babát el lehet vetetni akkor fizess be egy abortuszra. semmi értelme megszülni. a fiút meg hagyd a fenébe.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ràjöttem, hogy ez a megoldás ha elvetetem! :'( nagyon fàj de ha megtartanàm akkor arról a babàròl mindig is ő jutna eszembe és nagyon nehéz lenne nekem mindez.. egyedül! De az fàj hogy szeretem és nem tudom elképzelni az életem nélküle! Hogyan felejtsem el? :'(
2013. máj. 22. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!