Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tudtam meg, hogy megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy megcsalt a barátom, ti mit tennétek? Szakítás? Bosszúszex?

Figyelt kérdés

Szeretem...Nagyon is....

De vhogy ezt le kell zárni v meg kell oldani...

Arra gondoltam,h áthívom magamhoz,megkérdezem tőle,egyenesen a szemébe nézve,hogy megcsalt-e,aztán (tuti nem lesz a válasza,mert viccesen már volt erről szó...)elcsábítanám abban a pillanatban és szex közben elkezdenék hozzá beszélni(soha nem beszélek,csak ő),és egy idő után mondanám neki,h tudok róla...

Vagy ez túl gyerekes?Ti mit tennétek???

2013. máj. 23. 03:13
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
itt az oldalon olvastam ezt h a hűség nem érzelmi döntés,nem(csak) azért nem csalod meg a másikat mert szereted hanem mert tiszteled.
2013. máj. 23. 03:28
 12/45 anonim ***** válasza:
hagyd ott keményen, megérdemli. vágd ki a cuccait stb. és küldd el a fenébe.. hidd el gyötörni fogja a bűntudat:) hajrá!
2013. máj. 23. 03:28
 13/45 A kérdező kommentje:

Ő nem az a bűntudatos fajta...

Ezért is gondoltam erre a variációra,mert ez talán megmarad benne...

2013. máj. 23. 03:30
 14/45 A kérdező kommentje:
Ráadásul jó vele a szex,tehát utoljára még biztos,h akarok vele lenni....csak nem tudom,h ezek után meg tudnám e tenni....
2013. máj. 23. 03:31
 15/45 anonim ***** válasza:
érdekesen gondolkodsz,az tuti.korod?
2013. máj. 23. 03:32
 16/45 A kérdező kommentje:
21
2013. máj. 23. 03:33
 17/45 anonim ***** válasza:
fiatalabbnak gondoltalak.
2013. máj. 23. 03:35
 18/45 A kérdező kommentje:
Csak naív,szerelmes,ezenkívül megbántva és megsértve érzem magam...megalázott az,akinek mindent elmondtam,akit szerettem és akivel a jövőnket terveztük....
2013. máj. 23. 03:37
 19/45 anonim ***** válasza:
és te ezek után még lefeküdnél vele...
2013. máj. 23. 03:39
 20/45 A kérdező kommentje:

Igen...

Tudom,h gyerekesen hangzik,de én nem akarok egy lenni a sok közül...azt akarom,h érezze azt a megalázottságot,amit én,de én azzal is megelégszem,ha egy hangyányi bűntudatot elérek nála...A szemébe akarok nézni úgy,hogy én tudom,hogy ő nem tudja,hogy én tudom....

2013. máj. 23. 03:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!