Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy megcsalt a barátom, ti mit tennétek? Szakítás? Bosszúszex?
Szeretem...Nagyon is....
De vhogy ezt le kell zárni v meg kell oldani...
Arra gondoltam,h áthívom magamhoz,megkérdezem tőle,egyenesen a szemébe nézve,hogy megcsalt-e,aztán (tuti nem lesz a válasza,mert viccesen már volt erről szó...)elcsábítanám abban a pillanatban és szex közben elkezdenék hozzá beszélni(soha nem beszélek,csak ő),és egy idő után mondanám neki,h tudok róla...
Vagy ez túl gyerekes?Ti mit tennétek???
Na hivatalosan is átmentem az érzéketlenségi szakaszba...
Csak dobjam ki ukkmukk??És hol marad a szórakozás?A megtorlás?Mert újrakezdésről szó sincs...Itt vége...De ez szerintem pont olyan,mint a szexbarátság...vagy mikor összefekszel egy haverral...vagy egy egyéjszakás kalandod van....mm megalázottsági szinten....
Ha pasi lennék, és nekem szegeznék a kérdést, hogy "megcsaltál e" valószínűleg lefordulnék a székről. Bár hülyén veszi ki magát, de ilyet kérdezni szerintem idétlenség.
Vagy mondd meg neki egyszerűen, hogy tudsz a dologról, és nem akarod többet látni.
Vagy mondd meg neki, hogy tudsz a dologról, de szeretnéd folytatni.
De ilyenekkel vesződni, hogy így, vagy úgy vágjam e a képébe, ez felesleges.
Végülis nem az a lényeg, hogy megcsalt e vagy nem, hanem hogy te vele szándékozol e maradni továbbra is.
Szia!
Mi az hogy megcsalt? Flörtölt valakivel, csók csattant, vagy esetleg lefeküdtek? Mióta tart? Érzelmi megcsalás is történt, vagy csak fizikai kontakt? Sok minden számít, nem csak fekete vagy fehér.
Bosszút állni gyerekes, és annyit érsz el, hogy lesüllyedsz az Ő szintjére. Figy, ha a részéről csak fizikai az egész , azért nem kell kidobni. Ez természetes, hisz ösztönök vezérlik, nagyon erős ösztönök, amiket nem lehet, vagy nem is kell elnyomni. Mert attól még Téged szeret, ami nem az ösztönök, hanem az érzelmek szintjén zajlik, és sokkal mélyebb. Úgyhogy erről beszélgessetek el, mielőtt kidobnád a kukába..
Ha meg megalázónak érzed, hogy ezt tette Veled, az már nem a srác hibája. Ez az EGÓD, aki kikéri magának, hogy mi az, hogy nem ő van a középpontban, és nem ő a legjobb, és a többi..Csak a méreg és ideg beszélt belőled 03:13-kor. Igen, vannak más nők is, és ők is csábítóak nem csak Te. Ha van egy amúgy jól működő kapcsolat, nem kell egyből elmenekülni belőle - ha meg igen, akkor az annyit is ért.
Nemes cselekedet lenne Tőled feladni az egód egy picit, felülemelkedni azon, ami volt, és megbocsájtani Neki. Az élet meghálálná később Neked.
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!