Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Mindenki hülyének tart, amiért várandósan el szeretném hagyni a gyerek apját. Senki sem hajlandó megérteni, hogy ha évekig oda voltam érte, akkor mégis miért nem kell már nekem. Te jó Isten, egyedül fogok maradni egy gyerekkel, mégis hogy képzelem, hogy fogom eltartani?! Pf, fogalmam sincs, de szerintem annak sincs értelme, hogy a pénz miatt vele maradjak, és évek múlva menjünk szét. Komolyan én lennék a barom? Nem kell már, és kész. Nem tudnánk együtt élni. Nincs kedvem színlelni, nem akarom megpróbálni. Már a gyerekholmi vásárláskor szikrázott köztünk a levegő, és az egész szülői szerephez való hozzáállása kiborít. Humoros ember, sokan ezért szeretik, de engem kiborít, ha komoly dolgokat próbál elviccelni. Eddig valamiért elviseltem, de most közel sem néz ki gondoskodó társnak, és felelősségteljes apának, és nekem ez így nem megy. Nem akarom, hogy hosszú évekig tartson, míg végül felemészt ez az egész, a gyerekem pedig számonkérje

2013. máj. 21. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Így is ugyan úgy eltarthatod a gyereket, feltéve hogy az apa támogatja... Akkor e szempontból mind1, hogy vele vagy, vagy sem. A többi meg a te dolgod.
2013. máj. 21. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbáltál vele beszélgetni is a problémákról??

Vagy fogalma sincs az egészről?

2013. máj. 21. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egyi ismerősőm is hasonló cipőbe jár.

Én és apám kőzt is megvan a feszültség . Ezt az ismerősőm is tudja. Neki is azt montam ha valaha ijen hejzetbe kerülne hagyja ott ez nem lesz jobb . Ha később váltok azt joban meg sinyi a gyerek vagy azt ha álandó veszekedés van. Találsz más pasit. De énél ég egyedül is jobb mint álandó veszekedésben élni.

2013. máj. 21. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!