Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni ezeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni ezeket?

Figyelt kérdés

Szerelembombázás volt a kezdet.

Külföldi utazás.

Segitettem, támogattam a munkáját. Ő kért ebben tőle segítséget egy szakterületen. Munkanélküli voltam, a megtakarításaimból tartottam fent az albérletem. Hozzám mászkált az albérletbe, soha nem adott anyagilag semmit sem bele, nem is kértem.

Állást ígért, azaz hogy hivatalosan is dolgozhatok neki azon a szakterületen amiben segítettem, így fent tudom tartani az albérletet.

Megkapta a pozíciót amit akart.

Azt mondta nem adja meg az állást, mert nem keveri a munkát a magánélettel.

Azokat amikben segítettem neki, onnantól fogva semmisnek vette, többet nem kért segítséget.

Ekezdett mindenhogyan leértékelni.

Szó nélkül lelépett.

Ezt hogyan tudom feldolgozni?

jan. 22. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tanulsz belőle. Továbblépsz, keresel munkát és őszinte társat.
jan. 22. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokan kapaszkodnak fel mások hátán.

Te tamogatsz segitesz ötletelsz mindent levesznek aztán eldobnak. En is nem egy ilyen pasival jártam igy csak épp kapcsolatban. Mert en azt hittem egy hajóban evezünk, de mindig kiderul, hogy a másik a saját szakállára evez csak.

Es akár gyerekkel is otthagy a p.csába ha akarja.

Aki nem született egocenzer önzőnek, annak fel kell kötnie a gatyáját, és igenis megtanulni, hogy csakis magad legyél magadnak az elsö, a te jóléted pénzed javaid, a te saját jövőd es ne hidd hogy kapcsolatok szerelmek másról szólnának, mivel bármikor otthagy bárki 2 perc alatt is.

Ne egy ember köré épits, ne egy emberre alapozz soha. Hanem legyen teljes szociális hálód kiépítve inkább, állj több lábon széles kapcsolat rendszerrel. Pláne ha rokonaid sincsenek.

1 ember nem ember. Csapatokat szervezz magad köré.

Az az önzetlen egymast segítő kölcsönös szeretet csak szulő- gyerek közt van. Felnőtt-felnőtt közt nincs.

jan. 22. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!