Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha a párom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyton bánt és nem akar elköltözni?

Figyelt kérdés

A nevelőapám anyám halála után rámhajtott, és olyanokat írt nekem 2 év alatt 2-szer, hogy pl "megnéznélek a zuhanyzóban" én nem tudtam hova tenni, páromnak nem szóltam, mert féltem a balhétól. 6 éves korom óta nevelt, mindent megadott nekem. Ezek után évente 2-szer találkoztam vele és beszéltem vele telefonon, ilyenkor ugyanúgy bánt velem mint régen, lányaként kezelt, támogatott.

A párom miután megtudta földön rángatott, leköpött, ordította, hogy apuci fa.szát szopod stb. Bezárt a lakásba többször. Nem bírta felfogni, hogy nem volt köztünk semmi, engem pedig sokkolt a helyzet, és inkább úgy tettem mintha sosem történt volna ilyen. Anyum halála után nem akartam a nevelőapámat is elveszíteni.

A párommal 9 év után inkább szakítottam, mert nem tudtam menteni a helyzetet. Elkezdtem félni tőle, ordít velem 2 naponta, átnézi a teljes telefonomat, és már a munkatársam se írhat rám, hogy mizu mert az van, hogy biztos ba.szok vele, és napokig ordít rángat.

Az albérletet én fizetem, 5 éve, tele van hitellel, én tartom el. Minden balhé után másnap sírva kérlel, hogy bocsássak meg.

2-szer kerültem zárt osztályra ez idő alatt. Öngyilkos akartam lenni. Egyik alkalom előtt 3 napig rángatott, ordított. Többször ordítottam a lakásban, hogy segítség, valaki hívja a rendőrséget. Erre azt kapom, hogy ő látogatott a kórházban, mert féltett, és én ezt semmibe veszem.

Nem akar elmenni az albérletemből, pedig számtalanszor elküldtem, öngyilkossággal fenyeget, és azt mondja rokkanjak bele mert undorító szar ember vagyok. Örüljek, hogy tönkretettem. Pedig eltartom 5 éve, természetesnek veszi, betegre dolgozom magam, ő meg alig jár be a munkahelyére.

ma 16:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségre menj!
ma 16:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség és dobd ki az életedből őt is, meg a nevelőapád is.
ma 16:52
 3/19 anonim ***** válasza:
36%

De régen kibasztalak volna mindkettőtöket a főbérlő helyében... szegény szomszédok. Mindenki rohadt türelmes veletek szemben.

Minek nem mész te máshova? Odanőtt a valagad a lakás padlójához?

ma 17:00
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha te fizeted az albérletet akkor a tulajnak kell szólni hogy segítsen kirakni a pasast. Ha még akkor sem megy el akkor rendőrt kell hívni.
ma 17:07
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Ez melyik film?
ma 17:09
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Ilyen nincs, hogy eszedbe se jutott a főbérlő, vagy a rendőrség. Trollkodás az egész kérdés.
ma 17:10
 7/19 A kérdező kommentje:
Miért kéne mennem egy olyan lakásból aminek a bérlője én vagyok, én is fizetem 5 éve? Nem a valagam nőtt ide. Ha pedig nem vagy képes normális ember módjára kommunikálni, akkor inkább ne szólj hozzá.
ma 17:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
7, mert ez egy logikus megoldás. Persze, maradhatsz, amíg jól esik.
ma 17:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteni.

Nevelőapád valami jó haverod nincs aki "lerendezi".

Albérlet kinek a néven van?

Ha a tiédet akkor a tulajnak kell szólni, hogy segítsen eltávolítani.

Ha nem a tiéden, akkor valahogy lépj le aztán rohadjon meg ott.

ma 17:13
 10/19 A kérdező kommentje:
Azzal, jön, hogy én voltam 2-szer zárt osztályon és annyit mond a rendőrségnek, hogy pszichiátriai beteg vagyok és azért zárt be, hogy ne tegyék kárt magamban. Vele meg nem csinálnak semmit
ma 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!