Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért siránkoznak a mai pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buborék Fejü kérdése:

Miért siránkoznak a mai pasik ennyit?

Figyelt kérdés

Nem csak itt gyk látom, hogy csak siránkozni tudnak a pasik. Persze az alomnö ideálja meg van mindegyiknek, de hogy esetleg a sarkukra álljanak és tegyenek is érte, az már büdös. Sok embert ismerek, de még jóképü, jó adottságuban is van aki töketlen...

Amin a legjobban kiakadok, mikor azt sem tudja, hogy szólítson le valakit, meg "nem merik" megszólítani. Az ilyen hogy fog egy nö bugyjába belenyúlni, ha esetleg eljut odáig?

Tisztelet a kivételnek.

(Nekem sincs még párom, de eszem ágában nincs feladni, mert idáig nem viszonozták a vonzalmat. Söt... folyamatosan tanulok, csiszolódik a személyiségem)

2013. máj. 22. 14:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
a csajok meg mért siránkoznak annyit azon, hogy a pasik siránkoznak?
2013. máj. 22. 14:04
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom kedves elsö... én is pasi vagyok...

Csak szánalmasnak tartom mennyire gyengék mentálisan a mai pasik... (akinek nem inge nem veszi magára)

2013. máj. 22. 14:07
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
kik azok a "pasik"?
2013. máj. 22. 14:11
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Na látod, örüljél neki, hogy ennyi "töketlen" van, neked "tökös csávónak" több csaj jut, mert ők nem merik leszólítani őket! Amúgy az a réteg aki itt siránkozik fiatal férfi népesség csak egy kicsi százaléka. Soknak tűnik, de igazából kevesebben vannak, ha az össznépet nézzük.
2013. máj. 22. 14:15
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Legalább néhányan már rájöttünk, h ha nem nézünk ki jól, esélytelenek vagyunk a csajoknál. Majd egyszer te is rájössz.
2013. máj. 22. 14:24
 6/19 A kérdező kommentje:

Nyilván csak az én tapasztalatomat tudom megosztani. Ha csak itt nézel körbe Te is látod.

Nem egyszer fordúlt elö, hogy ismerösökkel kimondottan csajozni mentünk el, ráadásul olyanokkal, akiket a nem rossz krapek kategóriába sorolnék és nem mernek/tudnak mit kezdeni egy csinos növel. Kicsit zavaró amikor mondják, hogy hívjak oda lányokat a társaságunkba stb... Öszintén eszem ágában sincs. Miért nem tudnak ök is önnálósodni. Igaz, hogy én szoktam kezdeményezni és az is, hogy nem vagyok egy adonisz, de nem is zavar, hogy nyithatnék egy kosár szaküzletet :D. Majd lesz olyan nö, aki viszonozza...

2013. máj. 22. 14:25
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

"de nem is zavar, hogy nyithatnék egy kosár szaküzletet :D. Majd lesz olyan nö, aki viszonozza..."

Ez elég jó hozzáállás, de az emberek nem egyformák és ez így van jól. Sokan nem bírják a visszautasítást, majd megedződnek vagy úgy maradnak. Mindenkinek megvan a maga problémája, nyilván ők is tisztában vannak vele, hogy ez így nem jó (nekik), de ezen csak ők képesek változtatni más helyettük nem tud, így aztán nem is nagyon kell vele foglalkozni, maximum tanácsokkal láthatod el őket stb.

2013. máj. 22. 14:32
 8/19 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy ez nem tökösség kérdése...

Mondom, vannak hibáim nekem is, sajnos egy elég szembetünö ráadásul. Igyekszem változtatni rajta. De ettöl még nem tartom kevesebbnek magam.

Egyszer ki is írtam egy ilyen kérdést is...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43299..

2013. máj. 22. 14:34
 9/19 A kérdező kommentje:
SoRe: igazad van, és szivesen segítek is...
2013. máj. 22. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:
38%

Azért, mert senkinek sem jó egyedülállóként, ha úgy meg végig a parkon, hogy csókolózó párokat lát, és azt a gyengédséget, szerelmet, ami belőlük árad. Látszik rajtuk, hogy mennyire imádják egymást, nem is nehéz rá irigynek lenni, ha az embernek épp nincs senkije.

Az itt siránkozó pasik egyébként kissé vesztesnek sorolják be magukat: inkább a kifogáskeresés megy, mint a tenni, küzdeni akarás. Ha egy kicsit megfigyelitek az embertársaitok viselkedését, vagy olvastok könyveket/néztek komoly filmeket, bizonyos karaktertípusok rendkívül jól kiismerhetővé válnak. Például ott van a Legyek urából Röfi, aki egyrészt kövér is(mondjuk az ellen lehet tenni), de nagyrészt inkább ő teszi magát esetlenné. Jönnek a kifogások, hogy ő nem futhat, mert a nagynénje azt mondta, hogy ne tegye, hiszen asztmás, Ralph-nak, a másik kis srácnak rögtön a betegségeiről kezd el beszélni, és még a gúnynevét is rögtön elmondja neki, ahelyett, hogy titkolná, ha annyira nem akarja újra hallani. Persze Ralph mindenkinek elmondta, mi a gúnynév, és megint ráragadt, pedig ha ő nem árulja el magáról, senki se tudja meg.

Na, ezek a pasik is pont ugyanezt csinálják. PONTOSAN UGYANEZT.

Amúgy szerintem az már más, amikor a másik bugyijába nyúl az ember. Jobb esetben csak akkor teszi, amikor már tisztázott a közös szimpátia, még ha nem is a szerelem, de az, hogy kívánják, vonzónak találják egymást.

Az a baj, hogy a legtöbb ilyen hapsi is felszínessé válik, és olyan van, hogy szép lány, csúnya lány, nem olyan, akit kicsit megismertek már és baromira működik a kémia, meg már kezdenek szerelmesek lenni a lány egész lényébe, karakterébe, nem csak a külsejébe. Tehát úgy néz ki a képlet, hogy MINDEN fullos csajra verik a nyálukat, aki meg nem annyira előnyös külsejű(legtöbbször a média szerint!!!) nem kell, de ezen is lehet siránkozni: "MERT CSAK A CSÚNYÁKNAK KELLÜNK! HOGY DOLGOZZAM FEL???"

ahelyett, hogy megismerne pár lányt, ne rögtön randira akarná vinni. Vagy legalább fészen utánanézne, érdeklődne havertól, hogy érdemes-e egyáltalán leszólítani, vagy ő is csak egy üresfejű p**sa, aki simán megalázza a másikat.

Mondjuk, minek is megismerni, ha sok ilyennek csak p*na kell... -.-"

17/L

2013. máj. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!