Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ennyit veszekedni a wc ülőke dolgon?
Figyelt kérdés
Én sem hajtottam le soha magam után a deszkát, de mikor össze költöztem a párommal, elmagyarázta miért szeretné ha lehajtanám. Teljesen logikus volt amit mondott, itt pedig megy a veszekedés, és hisztisnek, elkényeztetettnek, lustának nevezik az olyan nőket, mint a párom. Pedig ha valaki elgondolkodik miért fontos ez nekik, többé nem hagyja felhajtva sem az ülőkét, sem a tetőt.2013. márc. 3. 23:03
1/14 A kérdező kommentje:
Az az érzésem, hogy az ülőke lényegében senkit nem érdekel, csak képtelenek elismerni, hogy rosszul csinálnak valamit, és könnyebb sértegetni a másikat. Ez nagyon buta dolog. Szeressük egymást, wc deszka ide vagy oda.
2013. márc. 3. 23:03
2/14 anonim válasza:
mert valamin mindig kell ha idegesek a párok
3/14 anonim válasza:
Sőt, akkor hajtsd le, mielőtt lehúzod. Bacik 2 m magasra felcsapnak, amikor lehúzod... ha még fölé is hajolsz, hogy lement-e a termés... telibekapod az áldást.
4/14 anonim válasza:
Erre muszáj volt kicsapnom,annyira izgató volt a WC ülőkés sztorid
5/14 anonim válasza:
Mi volt az a logikus magyarázat?
6/14 anonim válasza:
Néhány lánynál előfordul ez. De én ebből nem fogok engedni. Eddig csak a drága húgom próbált meg baszogatni miatta, de aztán sikerült leszoktatnom róla.
7/14 anonim válasza:
ennyi erővel minek rá tető?
amúgy valahogy gusztusosabb, ha le van hajtva
8/14 fospuska válasza:
ugyanannyi ideig tart lehajtani az ülőkét,mint fel.
9/14 A kérdező kommentje:
Esztétikai (lecsukva gusztusosabb, pisi csepp és szőrszálak a kagyló szélén) és higiénia szempontok (nem fröcsög szét annyi baci, nem lesz olyan szmötyis). Ülve többször használjuk, na és persze ő takarítja.
2013. márc. 3. 23:20
10/14 anonim válasza:
engem nem izgat, tudok pisálni úgyis ha fel van hajtva... mert én biztos nem fogom fogdosni és lehajtogatni
viszont szépen a párom dolga hogy kipucerálja, így egyeztünk meg
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!