Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy a mai lányok zöme "elhasznált"?
Nem azt mondom, hogy minden lány legyen szűz (habár semmi gond nincs azzal mert legalább komolyan veszi az érzelmeseket, kapcsolatot és a nőiességét), de jellemzően a mai 19-25 év közötti nőket már 7-8 férfi megvágta. Én azt gondolom egy nő - hacsak nincs súlyos személyiségbeli torzulása - nem tud "csak úgy" közösülni egy férfival lelki sérülés nélkül, ha az a kapcsolat eleve komolytalan volt vagy csak szexre irányult. Itt most a klasszikus nőkről beszélek, nyilván nem azokról a maguknak nőnek nevező férfi-aggyal rendelkezőkről, akik eleve semmi kivetni valót nem találnak, hogy széttárják a lábukat random férfiaknak. Én azt tapasztaltam az a jellemző, hogy azokat akik 7-8 pasin túl vannak, tolyton az exekről picsognak, kategorizálják a férfiakat hogy melyik exükhöz képest milyen és instant jó szexre vágynak, ami azért röhej, mert még esélye sincs ilyen rövid idő alatt (pár hét) a komolyabb érzelmek kialakulására, nyilvánvaló a csalódás valószínűsége sokkal nagyobb, mint a hosszútávú párkapcsolat lehetősége. Az meg a másik, hogy gyakran éppen a szexuális túlfűtöttség miatt a legtöbb fellángolást "szerelemnek" titulálják, de ez valójában egy újabb ok legyen hogy széttegyék a lábukat.
Nem minden nő ilyen persze, akad kevés kivétel, de olyan ritka hogy nem igazán kalkulálhat az átlag férfi vele.
Azt gondolom a nők java része elhasznált fizikailag és lelkileg is, de miért nem tesznek ez ellen a férfiak? Jó ez nekik?
a vélemény formája nem tetszik, de a tartalmába mégsem tudsz belekötni, ez van :D a helyesírás a te fegyvered :D
pontozz már le pls
Bocs, hogy beszólok, de ha valami tartalmilag is totál értelmetlen abba miért kellene belekötnie?
Tehát így...
Azt a logikai bukfencet miszerint az ilyen lányokat csak egy éjszakára használnád végül is kifejtenéd nekem? Mert akkor te sem vagy jobb, mint a lány és a helyedben elásnám magam ilyen gondolkodással.
28 -as vagyok: Anas penelope, bocs belátom hülyeséget írtam.
Csak annyi könnyűvérű nő van, hogy én is mindig beleesek az általánosításba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!