Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem zavar, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy a mai lányok zöme "elhasznált"?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy minden lány legyen szűz (habár semmi gond nincs azzal mert legalább komolyan veszi az érzelmeseket, kapcsolatot és a nőiességét), de jellemzően a mai 19-25 év közötti nőket már 7-8 férfi megvágta. Én azt gondolom egy nő - hacsak nincs súlyos személyiségbeli torzulása - nem tud "csak úgy" közösülni egy férfival lelki sérülés nélkül, ha az a kapcsolat eleve komolytalan volt vagy csak szexre irányult. Itt most a klasszikus nőkről beszélek, nyilván nem azokról a maguknak nőnek nevező férfi-aggyal rendelkezőkről, akik eleve semmi kivetni valót nem találnak, hogy széttárják a lábukat random férfiaknak. Én azt tapasztaltam az a jellemző, hogy azokat akik 7-8 pasin túl vannak, tolyton az exekről picsognak, kategorizálják a férfiakat hogy melyik exükhöz képest milyen és instant jó szexre vágynak, ami azért röhej, mert még esélye sincs ilyen rövid idő alatt (pár hét) a komolyabb érzelmek kialakulására, nyilvánvaló a csalódás valószínűsége sokkal nagyobb, mint a hosszútávú párkapcsolat lehetősége. Az meg a másik, hogy gyakran éppen a szexuális túlfűtöttség miatt a legtöbb fellángolást "szerelemnek" titulálják, de ez valójában egy újabb ok legyen hogy széttegyék a lábukat.

Nem minden nő ilyen persze, akad kevés kivétel, de olyan ritka hogy nem igazán kalkulálhat az átlag férfi vele.

Azt gondolom a nők java része elhasznált fizikailag és lelkileg is, de miért nem tesznek ez ellen a férfiak? Jó ez nekik?

2013. máj. 16. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
33%

Én most leszek 25. Az első párkapcsolatom 21 évesen volt. Két hónapot jártunk, de nem történt semmi. A másodikkal 2 évet. Neki adtam a szüzességemet. Annyira nem bántam soha, csak akkor, mikor megismerkedtem a mostani párommal. Szabályszerűen sírásba törtem ki, hogy miért nem kaptam Őt hamarabb az életembe. Ő meg közölte, hogy nem érdekli mi történt: "Remélem, hogy te vagy az első és az utolsó nő az életemben." Én is nagyon remélem, hogy Ő lesz az utolsó férfi az életemben.

Tehát ha összeszámolod 3, ebből eggyel feküdtem le eddig, így én a másik végletet képviselem. Arról, hogy ma minden a szexről szól, a média tehet, illetve a szülők, akik nem szánnak elég időt a gyermekeikre. Évek óta ezzel foglalkozom, láttam egy-két meredek dolgot.

2013. máj. 16. 14:50
 22/65 anonim ***** válasza:
100%

"miért is? Azért mert nem nyomod a végig a káma-szutrát minden pasival kivel összejössz, még lehet tapasztalatot szerezni."

Tudatosan fogalmaztam úgy, ahogy. Nincs párkapcsolati tapasztalata. És ebbe nem csak a szex tartozik bele. DE: a szex fontos része egy valódi párkapcsolatnak. Beletartozik, hogy hogy viseled, ha a másiknak rossz napja van. Mit csinálsz, ha lemond egy találkozót, ha épp a munkája miatt egy-két hétig kevesebb ideje van rád. Hogyan kezelje a kísértést, ha valaki megkörnyékezi. Ezek mind kapcsolatban derülnek ki, ezeket nem lehet elméletben megtanulni. Az a hosszú kapcsolat meg, ahol nincs szex, nem kapcsolat, csak egymás mellett élés. És igen, a szexben is van rengeteg dolog, amit meg kell tapasztalni. De itt megint nem a Káma Szútrára gondolok. Hanem pl. hogy beszéled meg a pároddal, hogy neked több/kevesebb szex kell. Ha egy előző kapcsolatban ilyennel már lőttél orbitális mellét, és robbantottál ki nagy veszekedést, akkor tudni fogod, hogy hogyan kell kezelni a helyzetet. Ha ez az első kapcsolatod, akkor el fogod követni a hibákat.

Szerintem aki ebben a világban él, az nem várhatja el, hogy a a nők akár 30 éves korukig a nagy Ő-nek tartogassák magukat. Egyrészt nincs értelme, másrészt káros is.

2013. máj. 16. 15:04
 23/65 anonim ***** válasza:
84%

sztem meg ez teljesen rendben van így.lesz tapasztalatuk, tudni fogják mi az , amit akarnak és mi az, amit nem.sztem onbizalommal sem lesz problémájuk az ilyen embereknek.vagy legalábbis nem fogják elásni magukat annyira, mint egyesek szuzek.

nekem 0 tapasztalatom van ilyen téren, pedig már benne vagyok a korban, és valami borzaszto dolog ez!

szoval nem kell lehordani a noket, csak mert tapasztalatokat szereznek.szeretnek, szexelnek, sírnak, nyafognak, nevetnek DE élnek!!!és ez a lényeg!

2013. máj. 16. 15:08
 24/65 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, de milyen maradi, begyöpösödött gondolkozás már ez?

A szex egy szuper társasjáték. Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni. Nem érték. Az sem érték, ha esetleg az ember még nem pókerezett, csak egy állapot.

Nekem 10 fölött van a szexpartnereim száma, mégsem érzem magam elhasználtnak. Viszont van tapasztalatom, élvezem a szexet, és jól is csinálom. Mert megtanultam.

Mert a szex, a jó szex egyáltalán nem ösztönös dolog. Az, hogy az ember tudja, hova és hogy kell hozzáérni a másikhoz, hogy a mennybe repüljön, tanulható.

Az ember megtanul különbséget tenni a szex különféle fajtái között. Azt persze mindenki ösztönösen csinálja,amikor elönti a párt a szenvedély és egymásnak esnek, de a szex ennél sokkal színesebb.

Kár ettől megfosztani magunkat. Nem véletlenül találták ki azt a káma szútrát, jó dolog az. Egyébként érdemes elolvasni, mert messze nem a szex a legfontosabb benne!

Az exekről picsogás más. Nekem voltak rövidebb és hosszabb kapcsolataim, egyéjszakásaim is. De nem picsogok és nem hasonlítgatok. Minden kapcsolatomból tanultam valamit, és azt alkalmazva igyekszem jobbá tenni az aktuálisat. Mert lehet a dolognak egy ilyen megközelítése is.

2013. máj. 16. 15:38
 25/65 A kérdező kommentje:

20#

1, nem a nő az értékhalmaz maga, hanem a tettei alapján tárgyisítottam, mert én a tettei, viselkedése alapján ítélem meg az embereket

2, a szüzesség érték, elég baj, hogy ezt nem így látod

3, nem a nőket hazudtolom meg, hogy szerelmet éreznek, de pár hét után az esetek többségében kizártnak tartom a mélyeb érzelmeket és jellemzően pszichológiailag egy önfelmentésről van szó

3/b nem így gondolom. Egy nőből ha egyszer k*rva lesz, nincs visszaút. Nincsenek "rendes" könnyűvérű nők.

4. ha mindenkivel lefeküdnék férfiként akit pár hét után megkívánnék, végigfektetem volna a középsulimat és felsőoktatási iskoláimat is ezzel a logikával

5. ne izgulj, egy ilyen mellébeszélő, egyértelműen elfogult nővel én sem állnék szóba:) látszik hoyg vérig vagy sértve, de tudom is az okát miért

2013. máj. 16. 15:43
 26/65 A kérdező kommentje:

24#

számomra nagyon furcsa, hoyg valaki a szexualitásban és a szexuális együttléteiben valamifajta fejlődést tart szem előtt, mintha valami professzionális k*rválkodás lenne a kapcsolat egy meghatározó eleme. Mert nem mondom, hogy nem fontos, hoyg kielégítsd a partnered, de abban "fejlődni", hoyg egyre jobb legyél benne, nos...ezt gyakorolják a prostituáltak is. Ez a logika nekem visszataszító, mert nagyon eltolja a hangsúlyt más vizekre.

Másrészről mert garantáltan nem lenne a gyerekem anyja egy olyan nő, aki a vagináját sportként, a szex öröméért osztotta meg sok férfival. Ez véleményem szerint akármilyen örömforrás is, nem játék kategória, elég csak a nemi bajokat (kis hazánkban még megúszható de máshol már nem) és a lelki sérüléseket figyelembe venni.

Pont ez a problémám, hogy a nők ösztönösen legitimiálják a szexuális hancúrozásaikat, míg mi férfiak logikai és ésszerűségi alapon próbálnánk "észheztéríteni" őket, de azt hiszem ez már veszett fejsze nyele.

2013. máj. 16. 15:49
 27/65 anonim ***** válasza:
Hát legalább valamit a ribik is jól csinálnak: a szexet. Ne vegyük el tőlük ezt a rangot, mert láthatjátok, hogy megsértődnek:D
2013. máj. 16. 15:56
 28/65 anonim ***** válasza:
0%
Anas penelope: Jó, akkor menjünk bele a számokba. Feltételezem, mondjuk 18-tól kezdted. Akkor ha több volt 7 nél a partnereid száma, és fél évnél több volt, amíg együtt voltatok, az nekem nem jön ki max 1 évre a leghosszabb is. Tehát kb 7 év alatt mondjuk 10 partner. Én nem nevezném párkapcsolatnak azt a pár hónapot, amit el tudtál tölteni 1 emberrel. Szóval még mindig áll a véleményem, hogy te sem tudod, mint ahogy sok hasonló nő sem, fogalmad sincs arról, hogy tarts meg egy kapcsolatot, mindig a könnyebb utat választottad, a partnerváltást. Ezek tények, nem érdemes játszani a sértődöttet.
2013. máj. 16. 16:06
 29/65 anonim ***** válasza:
58%

I. Te inkább ne okoskodj pszichológiáról! Sok ember nevében köszönöm előre is.

II. Valószínűleg valami gyepes nevelést kaptál, mert más okot nem tudok elképzelni, hogy ilyen facsarodott, beteges értékrendje legyen valakinek.

III. Én nem vagyok vérig sértve, csak neked szeretnék segíteni, mert ilyen gondolkodással soha az életben nem lesz normális nőd, szexuális kultúrád meg végképp nem.

IV. Pedig láttam már jópár könnyűvérű nőt és férfit is, akik megállapodtak, amikor megtalálták azt a partnert aki méltó rá.

V. Egy bizonyos kor felett a szüzesség súlyos lelki hiányosságokat takarHAT (nem feltétlenül, de az esetek nagy része ilyen). Vagy azért szűz, mert szociálisan alulfejlett, és nem tud kapcsolatot teremteni, vagy szimplán gyáva, vagy pedig valami olyan szintű elfuseráltság van benne, amiért a kutyának sem kellett addig, vagy pedig vallási fanatikus, de az a legeslegritkább variáció, hogy nem talált még megfelelő partnert. De persze akármelyik lehetőség is áll fenn, az illető szeret a tisztesség álarca mögé bújni, pedig annak a legminimálisabb köze sincs az erkölcshöz, hogy valaki nem szexel. Amúgy semmi gond nincs egyik variációval sem, mert mindenkin lehet segíteni, csak ehhez az kell, hogy ő is akarja, és megértsen alap dolgokat.

VI. Még egyszer figyelmeztetlek, hogy ilyen bélyegzős, általánosítós, lenézős gondolkodás mellett még az általad elhasználtnak titulált r*bancok sem állnának le veled, ha van egy kis eszük, mert őket sem érdemled meg.

2013. máj. 16. 16:20
 30/65 anonim ***** válasza:
85%

"Jó, akkor menjünk bele a számokba. Feltételezem, mondjuk 18-tól kezdted. Akkor ha több volt 7 nél a partnereid száma, és fél évnél több volt, amíg együtt voltatok, az nekem nem jön ki max 1 évre a leghosszabb is. Tehát kb 7 év alatt mondjuk 10 partner. Én nem nevezném párkapcsolatnak azt a pár hónapot, amit el tudtál tölteni 1 emberrel. Szóval még mindig áll a véleményem, hogy te sem tudod, mint ahogy sok hasonló nő sem, fogalmad sincs arról, hogy tarts meg egy kapcsolatot, mindig a könnyebb utat választottad, a partnerváltást. Ezek tények, nem érdemes játszani a sértődöttet."

Egyrészt kb. 15 évesen kezdtem, az első kapcsolatom két évig tartott, kb. 16 voltam, amikor lefeküdtünk, a leghosszabb kapcsolatom 3,5 év volt. De elszámolással nem tartozom.

Az meg, hogy nem veszem a fáradtságot, hogy megtartsam a kapcsolataimat: ha a bizonyos leghosszabb kapcsolatomban a párom nem kúrogatja a hátam mögött a barátnőmet, akkor tán nem váltottam volna partnert. Tán ügyködnöm kellett volna, hogy helyrehozzam a kapcsolatot? Vagy a kétéves kapcsolatomat azért dobtam ki mert nagyon csúnyán megvert. Talán azt is helyre kellett volna hoznom? Nem, köszönöm. Én inkább továbblépek, ilyen ember mellett nem maradok tovább. (Mielőtt jönne a vád, hogy "jaaah, mert nektek nőknek a bunkó pasik kellenek" - nem, egyik sem volt bunkó, olyannyira, hogy amikor a barátok, családtagok megkérdezték, hogy miért mentünk szét, nem hitték el. Azt nem tudhatod előre, hogy az évek során csinál valamikor olyat, ami abszolút válóok.)

Kur.vakönnyű így ítélkezni, de a leghaloványabb fogalmad sincs, hogy miért van valakinek annyi partnere, amennyi. Erre próbáltam az első hozzászólásomban is rávilágítani, de úgy tűnik, annyira ostoba gyökerek vagytok, hogy konkrét példa nélkül képtelenek vagytok megérteni.

És ha már itt tartunk: szapulni a nőket, akik adott esetben több pasival jártak már, olyan srácok szokták, akik akkor sem találnának nőt, ha ők lennének az utolsó pasik a földön.

2013. máj. 16. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!