Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogszabályzó zavar a csókolózásban?
Azt mondta akkor szakít?? Hát ne is haragudj, de ezek után már nem lenne a barátom...
Egyébként cseppet sem zavar, na de ilyet kijelenteni..
Hány éves vagy? Gondolod, hogy komolyabb dolgokban támaszkodhatnál rá, ha ehhez az aprósághoz így áll hozzá?!
5-ös vagyok, nekem volt fogszabályzóm, ráadásul 1 évig belső, szájpadláson átívelő híddal. Az exem körberöhögött. Persze először rosszul esett, de aztán gyorsan rábeszéltek, hogy egy ilyen ta.hó paraszt véleményére nem kell adni, aki tán azt se tudja minden este, hogy miaz a fogkefe.
Az, hogy valaki évekre bevállal egy fogszabályzót, az igényességre utal. Lehet néhány éves kellemetlenséggel jár, de SOHA nem fogod megbánni! Nekem már 6 év eltelt amióta levették és a mai napig áldom a fejem, hogy belementem, büszke vagyok rá, hogy kibírtam és őszintén így visszagondolva senki, de senki nem b*szogatott érte, csak az exem (akkor voltam 16-17 éves). Sokkal inkább az ő szegénységi bizonyítványa ez, mint az enyém a fogszabályzó. :)
Ha ilyen idióta, akkor megérdemli, hogy elhagyjon! Neked 1-2 múlva hibátlan mosolyod lesz és majd döglik érte más, ha ő képtelen ezt megérteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!