Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem zavar, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy a mai lányok zöme "elhasznált"?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy minden lány legyen szűz (habár semmi gond nincs azzal mert legalább komolyan veszi az érzelmeseket, kapcsolatot és a nőiességét), de jellemzően a mai 19-25 év közötti nőket már 7-8 férfi megvágta. Én azt gondolom egy nő - hacsak nincs súlyos személyiségbeli torzulása - nem tud "csak úgy" közösülni egy férfival lelki sérülés nélkül, ha az a kapcsolat eleve komolytalan volt vagy csak szexre irányult. Itt most a klasszikus nőkről beszélek, nyilván nem azokról a maguknak nőnek nevező férfi-aggyal rendelkezőkről, akik eleve semmi kivetni valót nem találnak, hogy széttárják a lábukat random férfiaknak. Én azt tapasztaltam az a jellemző, hogy azokat akik 7-8 pasin túl vannak, tolyton az exekről picsognak, kategorizálják a férfiakat hogy melyik exükhöz képest milyen és instant jó szexre vágynak, ami azért röhej, mert még esélye sincs ilyen rövid idő alatt (pár hét) a komolyabb érzelmek kialakulására, nyilvánvaló a csalódás valószínűsége sokkal nagyobb, mint a hosszútávú párkapcsolat lehetősége. Az meg a másik, hogy gyakran éppen a szexuális túlfűtöttség miatt a legtöbb fellángolást "szerelemnek" titulálják, de ez valójában egy újabb ok legyen hogy széttegyék a lábukat.

Nem minden nő ilyen persze, akad kevés kivétel, de olyan ritka hogy nem igazán kalkulálhat az átlag férfi vele.

Azt gondolom a nők java része elhasznált fizikailag és lelkileg is, de miért nem tesznek ez ellen a férfiak? Jó ez nekik?

2013. máj. 16. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

"A szerelemben meg nem hiszek."

Nincs több kérdésem bíró úr.

2013. máj. 16. 20:32
 52/65 anonim ***** válasza:
54%

Az általánosítások engem is zavarnak, főleg, hogy folyton férfiakról és nőkről beszélsz, hogy ezek és ilyeneket írsz:

"ráadásul míg egy nő érzelmekre, vágyra építi a párkapcsolat, a férfi sokkal tudatosabb: eredményekre is kiváncsi"

Ez ebben a formában marhaság. TÉNY, hogy a nők általában emocionálisabban motiváltak a férfiaknál, de NEM csak ez motiválja őket, mint ahogy mi férfiak sem csak a "génjeink parancsait követjük", hogy "biztos legyen, hogy nem más a gyerek apja".

Ezeknek abban van jelentősége, hogy a döntéseink hány százalékát és hogyan hozzuk meg adott szituációban, ezt te is tudhatod, még ha szakmád szégyene is vagy.

DE ez nem jelenti, hogy egy férfit az érzékiség, az érzelmek, a vágyak ne motiválnák, hogy egy nőt ne érdekelne a szex következménye is az érzelmeken felül.

Ja és nevetséges az is, hogy az évezredes ösztönökre hivatkozva próbálod igazolni azt a nézetedet, ami titokzatos módon az összes többi, azonos származású férfi számára minimum kétséges. Többségük pedig ostobaságnak tartja.

A szűziesség...

Érték. Csak nagyon apró. Érték, mert megvan a pici romantikája és bizalom ékes példája, amikor először szexelsz. Mint ahogyan annak is megvan az értéke, amikor apád először bízik meg benned annyira, hogy vezetheted az autóját. Ez nyilván ennél nagyobb dolog, mert nem egy tárgyról van szó, hanem olyasmiről, ami része annak, hogy egy másik embert testileg-lelkileg közel engedsz.

De ez is megtörténik (ha minden jó megy, balesetmentesen), és aztán továbblépsz, jó eséllyel alig emlékszel majd rá.

Ebben az egyetlen tényleges érték az, hogy tudtál emberben bízni s viszont és hogy szereztetek egymásnak néhány kellemes percet. De ugyanilyen érték lesz az is, amikor később tudsz valakiben így bízni.

"4. ha mindenkivel lefeküdnék férfiként akit pár hét után megkívánnék, végigfektetem volna a középsulimat és felsőoktatási iskoláimat is ezzel a logikával"

Nem. Ugyanis egy ilyen s*ggfejjel a középsulid és a "felsőoktatási iskoláid" nagy részében senki nem feküdne le. (mi az, hogy felsőoktatási iskola? Nem egyetemnek hívják? Vagy főiskolának?)

"5. ne izgulj, egy ilyen mellébeszélő, egyértelműen elfogult nővel én sem állnék szóba"

Ez felnőtt, önálló elképzelésekkel bíró nőnek hívják, de megértem, hogy ez téged zavar.

" abban "fejlődni", hoyg egyre jobb legyél benne, nos...ezt gyakorolják a prostituáltak is."

Nem. A prostituáltak azoknak nyújtanak alacsony minőségű szexuális szolgáltatást, akinek másképp nem jön össze a szex.

A jó szexre való törekvést azok az emberek csinálják, akik a párjukat nem csak úgy akarják boldoggá tenni, hogy nekiadják a szűziességüket, aztán hozzákötik magukat (mert az a barom birtokolni akarja a testüket és lelküket), hanem úgy is, hogy minden pillanatát széppé és élvezetessé teszik.

A nevelésedről:

Az nem jelent semmit, hogy a szüleid hány éve házasok. Az számít, hogy megtanították-e neked a fontos dolgokat az életben.

És végül:

Elég gáznak tartom, hogy a szűziesség elvesztése melletti érvelésed csúcsa az, hogy "ha sok pasival fekszel le, akkor K*RVA vagy"!

Tudod az, hogy valaki szereti a szexet és minden kapcsolatában szereti gyakorolni és neadjisten két kapcsolat között önmagáért a szexért találkozik valakivel, nem jelenti, hogy ő pénzért árulja a testét és akárki akárhol megkaphatja, mert ő ezzel akar és csak ezzel tud érvényesülni!

Olvasd el még néhányszor ezt a mondatot!

Ugyanis ez a lényeg. Emberek vagyunk, akik szeretik a szexet, örömüket lelik benne, főleg, ha olyasvalakivel lehet csinálni, akivel megvan a kölcsönös bizalom és aki JÓL csinálja. Te ellenben azt mondod, hogy ne akarjunk örülni a testünknek és élvezni az életet, mert TILOS, mert K*RVA, mert ha az óvszer feltalálása előtt a feudális viszonyok közepette ez tilos volt, akkor biztos igaz ez most is és egyáltalán.

Nem tudom, ki és hol ültetett el benned ilyen defekteket, de teljesen téves elképzeléseid vannak a szexről. Mint ahogy a párkapcsolatokról is.

Gyanítom, hogy talán a saját sikertelenségeidet próbálod ezzel igazolni, hogy az a fontos neked, hogy a nőd nálad kevesebb tapasztalattal rendelkezzen, mert csak így vagy képes férfinak érezni magadat.. vagy ki tudja. Ha tényleg pszichológia karra jársz, akkor tudsz kitől kérdezni ez ügyben.

2013. máj. 16. 20:35
 53/65 anonim ***** válasza:
13%

"Nincs több kérdésem bíró úr."

Ha lenne se érdekelne.

Amit meg soha nem éreztem abban nem hiszek.Voltak,akik állítólag szerelmesek voltak belém.De semmit nem éreztem irántuk.Legfeljebb megvetést,mint általában majdnem minden ember iránt.

2013. máj. 16. 20:51
 54/65 anonim ***** válasza:
27%

"Legfeljebb megvetést,mint általában majdnem minden ember iránt."

Őszintén sajnállak. Szánalomra méltó érzelmi roncs vagy, akinek nincs lelke.

2013. máj. 16. 21:06
 55/65 anonim ***** válasza:
0%

hogy a fa*szba tudtok ennyit írni ? ki az aki ezeket elolvassa am ?

aki ribancal kezd az magát minősíti :D persze csak komoly kapcsolat esetén.sztem egyéjszakásba belefér azért.enyi a lényege :)

2013. máj. 16. 21:06
 56/65 anonim ***** válasza:

"Őszintén sajnállak. Szánalomra méltó érzelmi roncs vagy, akinek nincs lelke."

Nem vagyok szánalomra méltó.Érzelmileg lehet,hogy roncs vagyok.Lelkem van,csak épnek nem mondható.De arról nem én tehetek.

2013. máj. 16. 21:09
 57/65 anonim ***** válasza:
11%

# 55

Hogy van bátorságod megszólalni, megnyilvánulni, amikor ennyire sötét és egyszerű vagy?

2013. máj. 16. 21:19
 58/65 anonim ***** válasza:
58%

De te tehetsz arról, hogy ezen nem próbálsz változtatni és hogy másokat is inkább roncsokká tennél. És ettől vagy szánalmas. Ismerek bőven embert, aki nem ép, de ők nem azzal vannak elfoglalva, hogy másokat lenézzenek és átadják nekik a sérüléseiket.

2013. máj. 16. 21:25
 59/65 anonim ***** válasza:
0%
az olyanok mint te csak ezt értik amúgy meg....ja bocs látom ezt se,majd rajzolok legközelebb.......
2013. máj. 16. 21:34
 60/65 anonim ***** válasza:
11%

Írni (mivel a helyesírásod egy botrány), olvasni (megterhelő elolvasnod egy "hosszabb" szöveget) sem tudsz, akkor mit jössz az ilyesmivel mégis? Arról nem is beszélve, hogy az érzelmi intelligenciád és a szociális rátermettséged is a béka s*gge alatt vagy, emellett pedig úgy b*szod tele szmájlikkal az irományodat, mint egy buta tizenéves. Valami ólban nevelkedtél?!

Mindenki jobban járna, ha nem szólalnál meg...

2013. máj. 16. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!