Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem zavar, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy a mai lányok zöme "elhasznált"?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy minden lány legyen szűz (habár semmi gond nincs azzal mert legalább komolyan veszi az érzelmeseket, kapcsolatot és a nőiességét), de jellemzően a mai 19-25 év közötti nőket már 7-8 férfi megvágta. Én azt gondolom egy nő - hacsak nincs súlyos személyiségbeli torzulása - nem tud "csak úgy" közösülni egy férfival lelki sérülés nélkül, ha az a kapcsolat eleve komolytalan volt vagy csak szexre irányult. Itt most a klasszikus nőkről beszélek, nyilván nem azokról a maguknak nőnek nevező férfi-aggyal rendelkezőkről, akik eleve semmi kivetni valót nem találnak, hogy széttárják a lábukat random férfiaknak. Én azt tapasztaltam az a jellemző, hogy azokat akik 7-8 pasin túl vannak, tolyton az exekről picsognak, kategorizálják a férfiakat hogy melyik exükhöz képest milyen és instant jó szexre vágynak, ami azért röhej, mert még esélye sincs ilyen rövid idő alatt (pár hét) a komolyabb érzelmek kialakulására, nyilvánvaló a csalódás valószínűsége sokkal nagyobb, mint a hosszútávú párkapcsolat lehetősége. Az meg a másik, hogy gyakran éppen a szexuális túlfűtöttség miatt a legtöbb fellángolást "szerelemnek" titulálják, de ez valójában egy újabb ok legyen hogy széttegyék a lábukat.

Nem minden nő ilyen persze, akad kevés kivétel, de olyan ritka hogy nem igazán kalkulálhat az átlag férfi vele.

Azt gondolom a nők java része elhasznált fizikailag és lelkileg is, de miért nem tesznek ez ellen a férfiak? Jó ez nekik?

2013. máj. 16. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
71%

Megkérdezhetem, hogy ilyen borzalmas helyesírással mégis milyen felsőoktatásban részesültél?

Illetve miért is tárgyiasítod a nőket? Mert ez igazából sokkal nagyobb probléma, mint amit te próbálsz boncolgatni. Ha te így kezelsz másokat, nem értem miért várod el, hogy ők másképp kezeljenek. Elég ostoba a gondolkodás módod.

2013. máj. 16. 18:32
 42/65 anonim ***** válasza:
71%
Elolvastam egy oldallal odébb, hogy elte pszichológia. Hát...
2013. máj. 16. 18:39
 43/65 anonim ***** válasza:
73%
Most kezdek kiábrándulni a pszichológia szakból... Te értelmezed egyáltalán amúgy, amit ott tanulsz? :(
2013. máj. 16. 18:42
 44/65 anonim ***** válasza:

nem a szexet kell legitimálni, hanem a szexuális szabadosságot.

Érvelek.

Egy nő bizonyítottam egy év alatt 85%-os valószínűséggel esik teherbe, ha nem védekezik. Ha az ősidőkben, de mondjuk 200 éve is akár egy nő szexuális viszonyba kezdett egy férfival, egy éven belül nagy eséllyel teherbe esett. Ezért fogták keményen a nőket, ezért adták őket férjhez, mert a férfi elnyomáson alapuló társadalom egy időben lenyomta a nő szexusára épülő társadalmat. Ma pedig nem ezt látod. Egyenjogúsították a nőket és létezik fogamzásgátlást.

-Ja, hogy neked igazából az a kicsike is fáj, hogy kaptunk jogokat. Értem...

Gyakorlatilag ugyanúgy válogathatnak partnert, mint a férfiak, szabadon, akármennyit. Ennek következményei beláthatatlanok. A női szexus eleve nagyobb mint a férfié, ráadásul míg egy nő érzelmekre,

-ITT MONDTÁL ELLENT MAGADNAK, KÖSZÖNJÜK, HOGY BEISMERTED, HOGY DE! EGY NŐ ÉREZHET SZERELMET AKÁRMILYEN HOSSZÚ IS A KAPCSOLAT, MERT BÁRMILYEN FURCSA IS, A SZERELEM KIALAKULÁSA NEM IDŐ FÜGGŐ, csak ezt ugye a te fajtád nem képes felfogni.

vágyra építi a párkapcsolat, a férfi sokkal tudatosabb: eredményekre is kiváncsi. Nem mindegy, hogy egy nő 3-4 hónapon belül hány férfival folytatott közösüléseket. Ha ugyanis nem tudni ki a gyerek apja, senki nem vállalta fel a gyereket és az anya is és a gyerek is éhenhalt. A szüzesség mint érték ezért jelent meg, és az ázsiai népeknél a mai napig érték = garancia arra, hogy más férfi nem lehet a gyereked apja. Ez a férfiaknak nagyon fontos: a férfi genetikai kódja, a férfi konkrét továbbélése a tét a gyerekében:, mégsem nevelheti fel más gyerekét!

-akkor keress ázsiai asszonyt, hajrá, talán ott még lesz esélyed...

Ezért az, hogy én ÖSZTÖNÖSEN undorodom a könnyelmű nőktől azért lehet, mert bennem dolgozik még az az évezredes ösztön, hogy egy ilyen nő (értsd: sok férfival fekszik le) alkalmatlan anyának.

-Persze, majd pont te fogod eldönteni, hogy ki alkalmas és ki alkalmatlan.. Max a saját kölyködnek, de ilyen felfogással mint mondtam, max ázsiában találsz inkubátort a almodnak.

Ez egy időszakra vonatkozik. Ha sok partnere volt, de mondjuk hűséges az más tészta, de ott meg az a gond, hogy mi a garancia arra, hogy én vagyok a 14. férfi az életében és nem lesz 15. vagy 50.? Semmi.

Ilyen erőből ne csinálj semmit, kösd fel azonnal magad, mert semmire sincs garancia.

Ez egy tendencia, amit mi férfiak logikailag mérünk. Ti nők azért nem méritek, mert nektek "nem számít". Ti csak jól akarjátok érezni magatokat, sok elérhető szexet sok férfival, védekezés nélkül a teherbesés majdnem garantált, hogy ki lesz az apa, max annyiból számít, hogy melyik férfit szeretitek. Egy férfinek viszont a teljes genetikai továbbörökítése múlik azon a tényen: tudja-e milyen vérmérsékletű a partnere?

- A legnagyobb gond, hogy MÉG MINDIG ÁLTALÁNOSÍTASZ és képtelen vagy megérteni, hogy nem minden nő ilyen. Ha neked ez ekkora problémát jelent, akkor utoljára mondom, menj ázsiába vagy ahova tetszik, és keress egy magadhoz valót, de ne itt sírj, senkit sem érdekel a nyomord.

Arról nem i sbeszélve, hogy férfi oldalról ugyan ez a helyzet, csak ugye aki sok csajt döntött meg azt valamiért nem lehet elítélni, mert mégis csak pasi. De ne aggódj, vannak akik nomrálisan gondolkoznak, veled ellentétben, nekik ez nem okoz ekkora problémát és boldog párkapcsolatban élnek.

2013. máj. 16. 18:49
 45/65 anonim ***** válasza:
37%

Kövezzetek meg,de nekem nem kellene olyan lány,akin fiatalon átment egy rakás férfi,mert egy olyan lányban nem tudnék megbízni.Nem azért,mert attól félnék,hogy megcsal,hanem azért,mert attól félnék,hogy egyszer csak gondol egyet és eldob,mint egy rongyot,miután rám unt.Na meg undorítónak is találom.

Na nem mintha én olyan kib@szott tökéletes lennék,de szerintem nem árt ha az embernek van egy egészséges mértékletessége ilyen téren.Azt meg mondhatja bárki,hogy csak kapcsolatban feküdt le férfiakkal,de vitatható,hogy mit lehet kapcsolatnak nevezni.

Szóval inkább rohadok meg egyedül.

2013. máj. 16. 18:54
 46/65 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg, az a kettős mérce gondolom csöppet sem zavar, hogy ha egy férfi él így, akkor ő csődör, de ha egy nő, akkor a hozzád hasonlók azonnal r.bancnak bélyegzik.
2013. máj. 16. 19:10
 47/65 anonim ***** válasza:
43%
Ki beszél itt ilyesmiről?Én speciel nem feküdtem össze senkivel ergo nem vagyok "csődör",a leendő barátnőmtől hasonló gondolkodást várok el.Nem kell állandóan ezzel a kettős mércés szarsággal védekezni.
2013. máj. 16. 19:39
 48/65 anonim ***** válasza:
nem is neked szólt.
2013. máj. 16. 19:49
 49/65 anonim ***** válasza:
73%

"mert attól félnék,hogy egyszer csak gondol egyet és eldob,mint egy rongyot,miután rám unt."

Ez pont hogy egy szűz lánynál könnyebben történik meg, mert eszébe jut, hogy hopp, még semmit nem látott az életből.

Másrészt ne mondjátok, hogy úgy kezditek a randizást, hogy "Lábakat a kengyelbe, kedves Kata, szeretném látni, hogy szűz vagy-e még." Ugyanmár. Ha beleszeretsz valakibe, nem fog érdekelni, hogy hány partnere volt előtted. De látszik, hogy ez is, mint a párkapcsolati tapasztalatok, tökéletesen érintetlenek számotokra. Mondhatni szűz terület.

2013. máj. 16. 19:51
 50/65 anonim ***** válasza:
47%

"Ez pont hogy egy szűz lánynál könnyebben történik meg, mert eszébe jut, hogy hopp, még semmit nem látott az életből."

Na mert a számok pont erről tanúskodnak.Akinek már volt egy rakás párja,annak csak egy x-edik leszek.Ha az előttem lévőket kidobta,akkor kétlem,hogy majd pont velem tesz majd kivételt.

Nem úgy kezdem az ismerkedést,hogy lábakat szét.De előbb vagy utóbb úgyis előjön a téma és ha nem tetszik a múltja,akkor kuka.

A szerelemben meg nem hiszek.

2013. máj. 16. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!