Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 férfi és 18 éves lány szerelme? Vélemény? Lehetnek boldogok?
Nem baj akkor is igaz amit írtam rád még nam is azt jelenti:))
Sajnálom ha nem tetszik.Amúgy te sem vagy különb meg itt egyikötök sem hogy egy 18 éves "kis hülyével" leálltok vitatkozni.Azért mert én másképpen látom a dolgokat az nem jelenti azt hogy neked van igazad.Amúgy a hozzászólásotokkal csak saját magatok ocsmány,rosszakaró mivoltát minősítitek.Ugyan is ezek mind fröcsögések és rosszindulatú hozzászólások.Az elején volt egy hozzá szóló aki azt mindta így nem lehet semmit mondani mert nem simer se engem se őt.Na és milyen iagaz van?Ti úgy ítélkeztek itt,hogy nem ismertek engem se és se őt.Tehát rosszmájú,bunkó,unatkozó parasztok vagytok.Semmivel nem különbek nálam.Sőt a hozzászólásotok tükrözi szánalmas,keserű életeteket.
Amúgy a szleng szótárba is nézzél utánna nagy okos.Lehet hogy régen munkás ember jelentett,de manapság már másra használják a jelzőt.
Bocsáss meg, amiért nem szlenget beszélek. Talán épp a végtelen gyenge neveltetésem okán a ma már alig használatos irodalmi magyart sajátítottam el.
Amúgy a válaszok közt egy "fröcsögés" van, az meg a tied.
Te meg tanulj már meg írni kérdező. Rendszeresen hosszú-rövid magánhangzókat tévesztesz, nem használsz központozást és -ba/-be toldalékot alkalmazol helytelenül a -ban/-ben helyett, valamint az egybe-és különírás is elég problémás nálad. Ha valaki itt parasztos (már elnézést, semmi problémám a tisztességes mezőgazdasági dolgozókkal, a beszédstílusukra utalok), akkor az bizony te vagy.
A stílus minősít, tudod. Gondolom írsz egy kettes érettségit a falusi iskolában, aztán ráakaszkodsz a pénzes, autóval, lakással rendelkező hapikádra, lebabázol neki, aztán majd várod, hogy eltart életed végéig. Sok szerencsét ehhez a nemes karrierhez!
U.i.: nézz magadba, én legalább 2 hosszú és részletes választ írtam érvekkel tele, hogy miért nem előnyös a korai anyaság valamint egy 30-as férfi, aki a fiatalokat szereti. Semmiféle reakciót nem kaptam rá, mert gondolom az agykapacitásod nem terjed addig, hogy fel is fogd az érveket, nem hogy még válaszolj is rájuk. Ehelyett gúnyos, rosszindulatú és trágár válaszokat kezdtél el osztani, holott senki nem tett rád egyetlen trágár megjegyezést sem, csupán a saját érdekedben próbálták meg a többiek is elmagyarázni, hogy kicsit jobban meg kellene fontolni a helyzetet.
Mindezek után csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy nem vagy más, mint egy átlagos, rosszul tanuló, hisztis, pénzéhes, naiv 18 éves szűzlány.
Igen, mostmár értem, miért ilyen szerelmes beléd az a komoly, felnőtt, tökéletes férfi. Mostmár én is látom, amit eddig nem, hogy milyen tökéletes, eszményi, angyali felség és anya leszel. Bölcsességed beragyogja majd a családotok életét, derűd jókedvre hangol mindenkit. Empatikus, előrelátó vagy, igazi kincs. Mindazért, aki vagy, nemhogy négy hónapot, éveket is megérné várni.
Csak egyet remélek, hogy a kérdésedet és válaszaidat egyszer talán a jövendőbelid is elolvassa, hogy könnyes szemmel nosztalgiázzon azon az ártatlan ifjú lányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!