Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 férfi és 18 éves lány szerelme? Vélemény? Lehetnek boldogok?
JÓl keres és autója van meg lakása: azta. Ez talán a minimum elvárás 30 körül.
Azt mondta neki a fiatalabb lányok jönnek be: na oszt" mi van, ha 30 évesen már nem leszel neki elég fiatal? Ez tipikus probléma az ilyeneknél. A külső fontos, a belső nem. Ugyanis egy épp érettségiző iskoláslánnyal valószínűleg nem sok közös témája, érdeklődési köre lenne, ha valóban egy 30 éves szintjén lenne agyilag. De gondolom nincs, így témátok is van. Itt tényleg az a probléma, ha te vele ellentétben nem állsz meg a fejlődésben 20 évesen.
Egyébként 22 évesen óva intenélek a szüléstől, mert ennyi idősen csupán anyagi és érzelmi függésbe taszítod majd magadat. Lehet, hogy szépen hangzik a fiatal anyaság, de a szomorú igazság az, hogy az emberek 90%-ánál nem működik, mert ennyi idősen még nem érettek rá - aztán szakítanak a párjukkal, és nevelhetik a gyereket egy egyszobás lakásban éhbérből meg gyerektartásból.
ma 13:48
Nem győzől meg de én akkor is akkor szeretnék szűlni ennyi.
Akkor a legjobb a baának és az anyának is.Az hogy mennyi idős embertől van szerintem teljesen mindegy.Sőt inkáább legyen idősebb tapasztaltól aki eltudja tartani a családját mint egy korombelitől.Nem hinném hogy nyomorba taszítanám magam,nem eltartatni akarom magam,de úgy érzem mellette érvényesülhetnék és nem kellene a korosztályom hülyéivel vesződnöm.Tudom hogy rendes ember nem perverz beteg ahogy ti itt beállítjátok mert hogy fiatalabb barátnő kell neki.Szerintem 40 évesen ugyan úgy örülne neki hogy 30 éves felesége van.
Cicám azt csinálsz, amit akarsz!
Szülj nyugodtan! Mit foglalkozol mások véleményével??
Most még túlságosan nagy az arcod és azt hiszed te mindent jobban tudsz! Hát legyen igazad!!
Légyszi, akkor se tegyél fel kérdést, ha valamelyik itt felvetett jövőképed (gyerek a nyakadon, te végzettség nélkül sehová nem kellesz...) realizálódni látszik a jövőben!
Akkor tessék aláfeküdni, szülni! Ne itt kérdezgess, mert még elérik a petéd és nem leszel fiatal anyuka!
ma 13:56
Nem tetszik de persze hogy előny.De nem azért,ezekről nem tudtam amíg nem ismertem meg,tehát egy munkanélküli is lehetett volna akár.Ha szülni szeretne egy nő akkor nem szeretné biztonságba tudni a gyerekét?Szerintem ezzel semmi baj nincsen,nem nézzetek hülyének légyszives.Lehet fiatal vagyok de nem hülye 18 éves pi.csa...vagy is 18 éves de nem ostoba.Más vagyok mint a korombeli lányok többsége.
Na jó, látom számodra ismeretlen fogalom az észérv:D
Most lehet, hogy azt gondolod, hogy 40 évesen örül majd a 30 éves feleségnek, de a valóságban akkor is a 20 éves libák körül fog legyeskedni. Az ilyen nem változik, hidd el. Jobb esetben egy 30 éves szinte már gyerekként tekint egy 18 évesre, nem potenciális partnerként. Aki nem jutott el erre a szintre, az 40 évesen sem fog.
Nem kell neki az "eszed" vagy az egyéb belső értékeid, a feszes popsid meg melled kell, aztán ha elég volt, akkor akad másik - hiszen mindig vannak kis tizenévesek, akik bolondulnak a 30-as agglegényekért!
"Szűljél" csak 22 évesen, ha neked úgy tetszik (de előbb lapozgasd még a helyesírási szabályzatot). Azt a tévhitet azonban verd ki a fejedből, hogy ez bárkinek is jó. Egyrészt a babának az a jó, ha egy némileg több élettapasztalattal, netán bölcsességgel rendelkező édesanyja van, aki azért már látott egy-két dolgot az életben, nem pedig kiszabadult a szakmai képzésből és beleszült a nagyvilágba, mert a férfinak úgyis van pénze meg lakása hozzá.
Komolyan úgy gondolom, hogy a mai világban csak akkor érdemes szülni, ha a nőnek is van megfelelő végzettsége, elegendő munkatapasztalata, megtakarítása ÉS biztosított lakhatása szakítás esetére.
A fiatalon szülés sajnos az anyuka számára is elég nagy hátrány: ha 22 évesen szülsz, és teszem azt 25-6 évesen állnál vissza a munkába, nem fogsz kelleni. Nincs elég tapasztalatod ahhoz, hogy téged válasszanak a hasonló korú, de még gyermektelen konkurenciával szemben. A munkáltató csak annyit lát az ilyen nőkben, hogy "no, ez is dolgozott 2 évet, aztán ment is szülni, mert büdös neki a munka" - megjegyzem, ez nem az én véleményem, de a legtöbb munkaadó bizony így gondolkodik! 27-30 évesen senki nem néz furcsán, ha elmész szülni, szinte számítanak is rá, ilyen korban viszont csak a munkakerülésre asszociálnak róla.
Mindegy.
Egyébként milyen férfi az, akinek 30 évesen 4 hónap után még nincs igénye a szexre?
"Más vagyok mint a korombeli lányok többsége."
Minden korodbeli lány ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!