Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 férfi és 18 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 férfi és 18 éves lány szerelme? Vélemény? Lehetnek boldogok?

Figyelt kérdés
A férfi 4 hónapja még mindig nem feküdt le vele.Akkor nem csak arra játszik igaz?Vagy is 4 hónap azért elég idő ahhoz hogy ne csak szexre kelljen neki.
2013. máj. 15. 13:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
4hónap után te már szülésen,biztonságon és egyebeken gondolkodsz,miközben még le se feküdtél vele.Lehet hogy ha meglátná mit írsz itt,sikítva menekülne :D
2013. máj. 15. 14:03
 22/49 anonim ***** válasza:
95%

Míg te itt kattogsz nem létező dolgokon, mint a gyerek...addig a pasid más nőket dönget! :)

Aztán ha téged is megdöntött, akkor lép tovább, mert szerintem gyereket tuti nem akar!

2013. máj. 15. 14:06
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szülni szeretne egy nő akkor nem szeretné biztonságba tudni a gyerekét?Szerintem "

De pontosan. Csak az a baj, hogy te még nem fogtad fel mi az a biztonságba(n) tudni. Mert az, hogy a hapsikádnak van lakása, keresete a te szempontodból lényegtelen. A gyerek egy esetben lesz biztonságban, ha NEKED van lakhatásod, ha NEKED van kereseted, és munkahelyed ahova VISSZAMEHETSZ, ha TE tudsz gondoskodni róla, nem ő, NEKED van félretett pénzed és nem neki.

Ugynis ha szétmentek, kapsz majd egy pártízezres gyerektartást, aztán kitörölheted vele a valagad, hogy neki van lakása, mert te onnét ki leszel hajítva drágám. De még az is lehet, hogy lakhatás/kereset híján neki ítélik a gyermeket, mert ő viszont rendelkezik azokkal az anyagi körülményekkel, amelyek egy gyerek ellátásához szükségesek.

2013. máj. 15. 14:06
 24/49 A kérdező kommentje:

ma 13:59

Idén érettségizem és egy szakmát is kapok.Jövőre pedig ismét megcsinálok egy éretsségihez kötött szakmát.Mellette pedig jövőre már elkezdek dolgozni,de már lehet hogy idén nyáron ha minden jól megy.

2013. máj. 15. 14:09
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdésem: 4 hónapja randiztok mindenféle intim kapcsolat nélkül, de te már a "szerelmetekről" beszélsz. Komolyan?
2013. máj. 15. 14:09
 26/49 A kérdező kommentje:
*érettségihez
2013. máj. 15. 14:11
 27/49 A kérdező kommentje:

ma 14:09

Konkrétan szex nem volt még.Más volt de ahhoz semmi közöd:)Úgy értem szex jellegü dolgok.De had ne kelljen itt ki elemeznem:)

2013. máj. 15. 14:13
 28/49 anonim ***** válasza:
Nem értem a gondolatmenetedet :D Most semmi közünk hozzá, de előtte közhírré tetted a szexmentes kapcsolatotokat a kérdés alcímében. Most akkor hogy is jön ez össze?
2013. máj. 15. 14:14
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Lesz.opatta magát? :)
2013. máj. 15. 14:15
 30/49 A kérdező kommentje:

ma 14:14

Sajnálom hogy nehéz a felfogásod.Akkor így fogalmazok konkrétan behatolás nem volt....így megfelel?Más volt ami a szex előzménye.Így megfelel?Szeretgettük már egymást de úgy mg nem:))Másképpen nem tudom megfogalmazni.Nem mellesleg örülnék te bunkó ha nem nézél hülyének.:)

2013. máj. 15. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!