Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 férfi és 18 éves lány szerelme? Vélemény? Lehetnek boldogok?
Míg te itt kattogsz nem létező dolgokon, mint a gyerek...addig a pasid más nőket dönget! :)
Aztán ha téged is megdöntött, akkor lép tovább, mert szerintem gyereket tuti nem akar!
"Ha szülni szeretne egy nő akkor nem szeretné biztonságba tudni a gyerekét?Szerintem "
De pontosan. Csak az a baj, hogy te még nem fogtad fel mi az a biztonságba(n) tudni. Mert az, hogy a hapsikádnak van lakása, keresete a te szempontodból lényegtelen. A gyerek egy esetben lesz biztonságban, ha NEKED van lakhatásod, ha NEKED van kereseted, és munkahelyed ahova VISSZAMEHETSZ, ha TE tudsz gondoskodni róla, nem ő, NEKED van félretett pénzed és nem neki.
Ugynis ha szétmentek, kapsz majd egy pártízezres gyerektartást, aztán kitörölheted vele a valagad, hogy neki van lakása, mert te onnét ki leszel hajítva drágám. De még az is lehet, hogy lakhatás/kereset híján neki ítélik a gyermeket, mert ő viszont rendelkezik azokkal az anyagi körülményekkel, amelyek egy gyerek ellátásához szükségesek.
ma 13:59
Idén érettségizem és egy szakmát is kapok.Jövőre pedig ismét megcsinálok egy éretsségihez kötött szakmát.Mellette pedig jövőre már elkezdek dolgozni,de már lehet hogy idén nyáron ha minden jól megy.
ma 14:09
Konkrétan szex nem volt még.Más volt de ahhoz semmi közöd:)Úgy értem szex jellegü dolgok.De had ne kelljen itt ki elemeznem:)
ma 14:14
Sajnálom hogy nehéz a felfogásod.Akkor így fogalmazok konkrétan behatolás nem volt....így megfelel?Más volt ami a szex előzménye.Így megfelel?Szeretgettük már egymást de úgy mg nem:))Másképpen nem tudom megfogalmazni.Nem mellesleg örülnék te bunkó ha nem nézél hülyének.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!