Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az okos, olyan fiúval összemelegedni "tapasztalatszerzés céljából" akinek van barátnője, mindent csak azt nem címszó alatt, vagy várni az elsőt, az igazit a végtelenségig 19 évesen?

Figyelt kérdés
2008. jún. 17. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz,a nagyon menő pasik kihasználják ezt, arról nem beszélve, hogy másznak rájuk a csajok. (lehetetlen őket megtatani, vagy ha igen, megcsalnak). Én kaphattam volna ilyet nem 1-t, nem 2-t, de nem kellettek. A párom nem olyan menő, de azért tök helyes, és végtelenül aranyos. Vele vesztettem el a szüzességem és ezt nagyon, de nagyon értékeli. :) /a 4. válasz írója/
2008. jún. 17. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyik bnőm 21 éves és még szűz, lett volna alkalma, de nem tette meg, mert ő vár. Ha tényleg olyan beállítottságú a srác mintahogy mondtad, akkor egy éjszakánál többre úgy sem kellesz neki. Megéri? Neked úgy sem lesz jó, mert igazából az első pár alkalommal inkább fáj, vagy még a jobbik eset hogy nem érzel smmit. Neki jó lesz, te pedig ott maradsz egyedül, összetörve, igaz már nem vagy szűz.
2008. jún. 17. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!