Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az okos, olyan fiúval összemelegedni "tapasztalatszerzés céljából" akinek van barátnője, mindent csak azt nem címszó alatt, vagy várni az elsőt, az igazit a végtelenségig 19 évesen?
Nem tudom hogy vagy vele, de ha fontos neked a szexualitás lelki oldala is, akkor szerintem ne érezd magad rosszul azért, mert 19 vagy.
Én konzervatív vagyok ebben a témában, én kivártam, annak ellenére, hogy pasi vagyok és lett volna lehetőségem együtt lenni nem egy lánnyal. Tudom, hogy nagy a nyomás, hogy te még nem voltál úgy senkivel, és mindenki más a szexről beszél, te magad meg azt sem tudod, hogy milyen is az valójában...
A mai világban egyre inkább érték, ha valakinek vannak elvei, nem csak odadobja magát egy "idegennek"...
Ennyi erővel menj le egy diszkóba és az első szembe jövő pasinak ajánld fel magad. Szerintem 5-ből 4 élni fog a lehetőséggel...
Neked kell tudni, hogy mi számít. Az élvezetek, vagy a testi-lelki orgazmus. Utóbbit is próbáld ki. Csodákra képes ;)!
ezt sajnos csak te tudod eldönteni.Neked kell mértékelni.utana tükörbe nézni.Amelyik megfelel neked:)
De az élet rövid és egyszer élünk.
Azok a fiúk (tisztelet a kivételnek!),akik "túl jól néznek ki"rendszerint szeretik is ezt kihasználni,még ha van is barátnőjük,hogy hülyítenek más lányokat is.Sajnos vannak olyan lányok,akik ebbe bele is mennek...A külső nem minden.
A véleményem nekem inkább az,hogy várd ki azt a fiút,aki majd igazán szerelmes lesz beléd,és te is belé.19 évesen hidd el,még semmiről sem vagy lekésve.
Vagy időben észbekapsz, és élsz a lehetőséggel, vagy mást fog megdugni.
Darwin ugyebár...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!