Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágnátok így a közös életbe?
A páromnak jelenleg nincs munkahelye. Mielőtt elveszítette a munkáját lakás/ház vásárlást terveztünk. Most keresgél, de még nem jött össze semmi. Én meg tudnám engedni magamnak hogy hitelt vegyek fel, kiszámoltam mindent. Az egyetlen problémám az egésszel, hogy bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Nem látom mik a céljai a jövőre nézve. Szeretem, pár éven belül jó lenne babát is vállalni, én már most belekezdenék a jövőnk megalapozásába.
29F
Baromi nehéz nőként munkát találni. Férfiként soha nem fogod megtudni, mi az 20 évesen, hogy azért nem vesznek fel, mert biztos pár éven belül elmész szülni. Azt sem fogod megélni, milyen az, amikor 33 évesen azért nem vesznek fel, mert még nincs gyereked, és most már tényleg tuti mindjárt lelépsz szülni. Ha 40 éves korodra mégis lesz gyereked, azt sem fogod átérezni, hogy milyen, ha azért nem vesznek fel, mert kisgyerekes anyuka vagy és oviba/szülői értekezletre kell sietned majd sokszor, meg ugye ha beteg a gyerek...
És azt sem fogod megérteni és átérezni sohasem, hogy milyen amikor emellett még nincs melletted egy igazi szerető, megbízható férfi, aki egy kis erőt és lelkesedést adhatna az ilyen helyzetekben. Azt sem fogod átérezni, hogy ehelyett ez a férfi a szeretete feltételeként azt várja tőled, hogy te is minimum olyan sikeres legyél a munka terén, mint ő.
Te csak azt érzed, hogy van munkád, tervezhetsz, kalkulálhatsz. Ha gyereked lenne még inkább biztos lenne a munkád, mert a gyerekes pasikat megbízhatóbbnak találják, épp ellenkezőleg, mint a nőket!!!
Ilyen szemét világot élünk.
1. Szerintem gondold át, hogy tényleg szereted-e őt. És ha csak a munkanélkülisége miatt nem szereted, akkor ezt ne mondd el neki soha, mert arról nem tehet és még jobban fog neki fájni... Inkább szakíts vele, és keress egy egy olyan nőt, akinek nincsenek munkahelyes bajai. (Egy vérkarrierista nőt, vagy egy olyat, akinek apucija mindig bejuttatja jó munkahelyekre, vagy egy olyat, aki olyat, aki munka után "túlórázik" a magányos főnökének, hogy ne rúgja ki és kapjon fizetésemelést, vagy egy olyat, aki pusztán annyira szerencsés, hogy biztos az állása.)
2. Ha meg igazán szereted és csak a munkanélkülisége akadály, akkor meg szerezz neki munkát, ilyen egyszerű! Tudod jóban-rosszban... (Egyébként ha már most nem tudsz egy ilyen problémát megoldani, akkor bárkivel kerülsz is össze, úgyis lesznek gubancaid, csak esetleg más téren...)
Attól mert nincs munkája, nem azt jelenti, hogy nincsenek céljai. Csak amíg nincsenek meg hozzá az eszközei, annyira talán nem beszél róluk... Erre nem gondoltál?
" Nem látom mik a céljai a jövőre nézve."
És még nem merült fel benned, hogy talán érdemes lenne megkérdezni őt?
Miért ne lenne más lehetőség? Lehet bérelni is lakást, azzal jóval kevesebb a macera, nem titeket terhel a felújítás és egyéb költség. Ha meg pénzügyi gondok vannak, még mindig egyszerűbb és könnyebb kijönni belőle, ha nem vagytok a házhoz láncolva hitellel.
Látjátok, hogy micsoda botrányok vannak a devizahitelek körül, szerintem felelőtlenség ennyi időre elkötelezni magunkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!