Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen gyávák a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gyávák a pasik?

Figyelt kérdés
Az egyik még le se mer smárolni, a másik meg fél újra találkozni mert fájna neki újra látni. kivagyok tőlük :D
2013. máj. 13. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Fél lesmárolni? Ha meg azonnal akaratotok ellenére dugja valaki oda a pofáját, akkor máris azvan,hogy mit nyomul már ez a köccsög, mit tolakodik már a képével az arcodba.... Egyszerüen mindenben az a jó ha a nő jelez, meg irányít,hogy mit akar, akkor nem zuhansz arcra. Nagyon én sem erőltetném a smárolást egy nővel sem, csak ha látom rajta,hogy hajlik rá. Ha meg sejthető, hogy ez a koma nem látta rajtad,hogy hajlasz rá, mert egy érzeéketlen valami volnál, akkor így jártál. EZért nem a férfit kell lebaxni, csak azért mert ő nem egy nyomulós fajta.
2013. máj. 13. 22:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez egy fakekérdés. :)
2013. máj. 13. 22:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem fake kérdés! És már írtam hogy engem nem zavarnak a nyomulós pasik, nem két sráccal kavarok egyszerre mert az egyiket már ( aki nem mert lesmárolni se ) megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit. Félre értés ne essék nem azért mert le se mert smárolni :D
2013. máj. 14. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!