Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb pasik miért állnak le csúnya nőkkel?
Még a világ legjobb pasijai (pl 1-2 dél-amerikai színész) is olyan nőkkel mutatkozik, hogy egyszerűen nem értem, hogy aki megkaphatná a legszebb, legjobb nőket, miért kezd pl. egy kancsal, hájas, ápolatlan nővel. (Érdekes módon a hollywoodi pasiknak van ízlése. :))
De a könyzetemben is megfigyeltem, hogy a legjobb pasi ismerőseim tizenévesen, esetleg huszas éveik elején még válogattak-válogattak, szebbnél szebb és rendesebbnél rendesebb csajokat dobtak el, aztán meg megállapodtak egy csúfsággal, aki ápolatlan, nőietlen...
Tudom, hogy nem a külső a minden, de azt is tudom, hogy a pasik mennyire szeretik a szép nőket és hogy hogy meg tudnak bámulni 1-1 szép nőt az utcán. Akkor mégis miért nem szerzik meg azokat a szép nőket? (Hozzátenném, nem hiszek a szép=üresfejű + rideg, illetve a csúnya=okos + kedves párosításokban).
Tudod ha valaki szeret valakit, akkor neki ő a legszebb, vagy a legjobb!
Ezt meg kellene értened és nem csak a szexi gondolkodásod után ítélni.
ez után a kérdés után..elgondolkodató
mennyit számít neked a belső tulajdonság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!