Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb pasik miért állnak le csúnya nőkkel?
Még a világ legjobb pasijai (pl 1-2 dél-amerikai színész) is olyan nőkkel mutatkozik, hogy egyszerűen nem értem, hogy aki megkaphatná a legszebb, legjobb nőket, miért kezd pl. egy kancsal, hájas, ápolatlan nővel. (Érdekes módon a hollywoodi pasiknak van ízlése. :))
De a könyzetemben is megfigyeltem, hogy a legjobb pasi ismerőseim tizenévesen, esetleg huszas éveik elején még válogattak-válogattak, szebbnél szebb és rendesebbnél rendesebb csajokat dobtak el, aztán meg megállapodtak egy csúfsággal, aki ápolatlan, nőietlen...
Tudom, hogy nem a külső a minden, de azt is tudom, hogy a pasik mennyire szeretik a szép nőket és hogy hogy meg tudnak bámulni 1-1 szép nőt az utcán. Akkor mégis miért nem szerzik meg azokat a szép nőket? (Hozzátenném, nem hiszek a szép=üresfejű + rideg, illetve a csúnya=okos + kedves párosításokban).
"legtöbb gyönyörű bnőm egy érzelmi roncs"
Mitől lettek érzelmi roncsok? Lehet, hogy az irigykedő barátnőktől (az én legszebb lány ismerőseimnek alig vannak barátai...), illetve az olyan pasiktól, akiknek csak szexre voltak jók és akik üresfejűeknek titulálták őket, csupán előítéletekből.
Figyelj.
Ha valaki szerelmes lesz, az nem azért következik be, mert az ember listát készít a másik előnyeiről/hiányosságairól... Ez nem bútorvásár, hogy megvizsgáld a kanapé anyagát, kényelmességét, stb. Ha szerelmes vagy, a másik hibái ellenére is szereted azt az embert... Ha valakit, aki boldog párkapcsolatban él, megkérdeznél a párja hibáiról, szerintem gondolkodás nélkül tudná sorolni, de a hibái ellenére szeretheti a másikat. Egész egyszerűen annyi, hogy az adott ember a defektjei ellenére pont megfelelő a párjának. Látod, téged is szeret a párod, pedig a kérdésedre válaszoló emberek 80%-a (le merném fogadni) ezek után szóba sem állna veled. Ennyi a lényeg. Ami neked hiba valakiben, lehet, hogy a párja pont azt szereti benne.
En alacsony es kover vagyok, a parom utan pedig neked, kedves kerdzo, csorogna a nyalad, annyira jo pasi kulsoleg:)
Az elottem levo baratnoje vekonyabb volt nalam, es szebb arcu.
Egyszer beszelgettem a parom egyik baratjaval. Elmeselte, hogy a parom aradozott rolam neki. Elmondta, hogy en turelmes es megerto vagyok, finomat fozok es jo a humorom. A szexben is jobb elmenyt nyujtok neki, mint az elozo vekony es szep baratno. Tessek, maris itt egy magyarazat, hogy a jo pasi miert allt le a csunya kover novel.
Nemsokara pedig eskuvonk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!