Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb pasik miért állnak le csúnya nőkkel?
Még a világ legjobb pasijai (pl 1-2 dél-amerikai színész) is olyan nőkkel mutatkozik, hogy egyszerűen nem értem, hogy aki megkaphatná a legszebb, legjobb nőket, miért kezd pl. egy kancsal, hájas, ápolatlan nővel. (Érdekes módon a hollywoodi pasiknak van ízlése. :))
De a könyzetemben is megfigyeltem, hogy a legjobb pasi ismerőseim tizenévesen, esetleg huszas éveik elején még válogattak-válogattak, szebbnél szebb és rendesebbnél rendesebb csajokat dobtak el, aztán meg megállapodtak egy csúfsággal, aki ápolatlan, nőietlen...
Tudom, hogy nem a külső a minden, de azt is tudom, hogy a pasik mennyire szeretik a szép nőket és hogy hogy meg tudnak bámulni 1-1 szép nőt az utcán. Akkor mégis miért nem szerzik meg azokat a szép nőket? (Hozzátenném, nem hiszek a szép=üresfejű + rideg, illetve a csúnya=okos + kedves párosításokban).
Nekem pl olyan barátom van már évek óta, aki jól is néz ki és értelmes is. Ő sosem állt vagy állna le csúnya nővel, inkább szinten belül választ.
Azok pedig, akik azt gondolják, hogy én a csúnya-üresfejű kombináció vagyok, nagyot tévednek. Pont, hogy az ihlette meg a kérdést, hogy az utóbbi hónapokban már a 2. exem kezd ronda nővel (nem is átlagossal...), miközben engem évekkel ezelőtt kritizáltak olyan külső dolgokért, amelyeket a jelenlegi barátnőiktől még feleannyira sem kapnak meg. Ráadásul mindegyikük előttem vagy utánam jobbnál jobb csajokat dobott el, végül mégis egy csúnyább, néha butább csajjal állnak le (szerintem aki az anyját úgy írja, hogy "annya" meg a szájat úgy, hogy "szály", nem hiszem, hogy sokkal értelmesebb lenne, ráadásul egy részük még iszákos is).
Ne legyel mar ennyire egysiku!
Masok vagyunk, van, akinek nem fontos, hogy vilagszep legyen a valasztottja!
Veled mi lesz, ha egyszer megoregszel es logni fog a melled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!