Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha azt mondjátok "kicsit hanyagoljuk egymást", akkor a nő biztos lehet benne, hogy megszabadult tőletek?

Figyelt kérdés
Nagy nehezen sikerült elérnem, hogy exem végre ezt mondja. Elmondtam neki, hogy vagy barátok leszünk vagy semmi, mert újra nem akarok vele összejönni. Nekiszegeztem a kérdést, hogy mi legyen, erre ezt válaszolta.
2013. máj. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti: Húzz már a pics/\'ba senki nem kíváncsi rád. kb.
2013. máj. 12. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az exedről van szó, már semmi köze ahhoz h kivel mikor merre mit csinálsz.
2013. máj. 12. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
kedves exAmp! ha vetted volna a fáradtságot és normálisan elolvasod az egész kérdést, akkor rájöttél volna hogy én már régóta le akarom koptatni a csávót, de eddig akárhogy próbálkoztam nem ment. Szóval miért mondaná azt, hogy én húzzak a p"csába? És h énrám senki se kíváncsi? Éppen az a baj h ő hívogat állandóan és ő az aki kíváncsi rám. De ettől függetlenül remélem ő is úgy gondolja h tényleg békén hagy örökre és elfelejt.
2013. máj. 12. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy ezt jelenti, mondjuk nem tudom pontosan.. Nekem barátom mondta ezt kedd este, mert sokat veszekedtünk. Nem beszéltünk péntekig, szenvedtem is mint a fene.. Erre péntek délután beállított virággal, hogy na ennyi elég is volt :) Azóta minden oké :)
2013. máj. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!