Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyávák a mai pasik, hogy elhívják a nőket randizni? Mitől félnek?
tetszik nekik a nő,de mégsem mernek lépni.
Miért?
mert némely nö nagyon bunko modon tudja elhajtani a pasikat ezért a pasik már reflexerüen egy kalap alá veszi az összes nőt...
mondjuk engem ez nem szokott zavarni mert akit el akarok hivni randira azt el is hivom és nem érdekel mit mond :D a végeredményre figyelek csak oda: igen vagy nem :D
nagyon egyszerű: fél a visszautasítástól .... ennyi. lépj te vagy adj neki jeleket!
de már 1000+1 ilyen kérdés volt, de a válasz továbbra is az amit leírtam
17/F
mert sokat kell szervezni.
otthon ugye figyel az asszony,haza nem lehet vinni,éjszakára nem lehet eltűnni.
kocsiban megdugni elsőre,délután meg nem illik,bár sok csajnak azért bejön és ki kell az ilyet fogni.
szóval jól kell időzíteni,de ehhez meg kell némi idő.
1: elhívod és nem érdekel mit mond? Tehát ha nemet, akkor is megfogod a karját és viszed?:D
Amúgy pedig... Passz... Nem tudom hogy miért vagyunk azok. Egy ismeretlen csajt nehéz leszólítani, de egy ismerőst bármikor el lehet hívni.
az a bajuk hogy csak messziről tetszik és félnek az elutasítástól.
amire ugye, nagy esély van ha előzetesen nem ismerik egymást.
mert a legtöbb pasi általában azonnal akar mindent.
azonnal kellene szex, de intimitás, de a lány értse is rögtön a humorukat, a célzásaikat, a mindent, mindenben tökéletes legyen.
arra nem gondolnak hogy könnyebb lenne mondjuk haverkodni először... mert elterjedt ez a barátzónás marhaság, hogy akkor tuti csak barátnak kell.
nemigaz, aki egy kicsit is vonzó a csaj számára, bármi benne, az beledumálja magát a csaj fejébe.
nekem az összes kapcsolatom így lett, aki nem óvatosan közeledett, azt vagy kapásból elhajtottam, vagy az első randin elunatkoztam vele és győztem kitérni a fogdosás/csókpróbálkozások elől.
ezt kellene megérteni a mai rohanó világban, hogy a lassú víz partot mos -ismerkedés célravezetőbb egy mély és komoly valami kialakításában mint a lerohanjuk az "ellenséget" -effekt.
nézd, hogy vadásztak régen: ha rárontottak volna az őzre elszalad és nincs zsákmány. ha szépen óvatosan figyelnek, lassan közelítenek: van zsákmány.
ez a bajuk a pasiknak: minden azonnal kéne, de valahol a fejükben tudják, hogy ez mégis kudarc, ezért nem lépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!