Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gyávák a mai pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyávák a mai pasik, hogy elhívják a nőket randizni? Mitől félnek?

Figyelt kérdés

tetszik nekik a nő,de mégsem mernek lépni.

Miért?

2013. márc. 31. 00:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ma 00:35

neeem irtam hogya végére figyelek csak oda. Mert elötte mindig mond egy félorás litániat hogy miért igen és miért nem.

És ha igen akkor viszem magammal :D

2013. márc. 31. 00:37
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem is attól van félelem, hogy elhívni, mert az még oké is. Hanem az esetleges visszautasítás milyenségétől...
 13/26 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat? Próbáltad már bíztatni őket?
 14/26 A kérdező kommentje:

de jókat nevetek rajtatok!

Én attól félnék,hogy nem kellek és azt nem akarom tudni : D

2013. márc. 31. 00:40
 15/26 anonim ***** válasza:
Mert annyi flegma, bunkó csaj van, hogy a francnak se hiányzik a megalázás, amit tőlük kaphatunk!
2013. márc. 31. 00:42
 16/26 anonim válasza:
92%

Erről lányok ti tehettek. A visszautasítást meglehetne oldani úgy is, hogy simán nemet mondasz, és aztán nem foglalkozol vele. De ehelyett bunkó módon utasítjátok vissza, és azután akárhányszor újralátjátok, a barátnőitekkel terjesztitek, hogy mekkora lúzer, vagy ahogy fentebb is írta valaki: "úgy néztek rá mint egy földönkívülire"

Remélem érthető.

2013. márc. 31. 00:43
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"de jókat nevetek rajtatok!"

Mi is rajtad. :)

2013. márc. 31. 00:47
 18/26 Beviz Elek ***** válasza:

csaj vagy? gangbang?

te és a válaszolók!

2013. márc. 31. 00:49
 19/26 anonim ***** válasza:

én mindig lépek és mindig visszautasítanak :D ettől függetlenül ha lesz valaki akkor el fogom hívni randizni :D

de én is mindig nagyon félek mert a visszautasítás elég rossz érzés főleg ha nem az első :/ még ha minden úgy megy mint egy disney mesében (igen Shevy én vagyok az :D) és tök jól elvagyunk meg minden aztán elhívom hogy ugye legyen valami mondja hogy bocs maradjunk csak barátok tehát bonyolult :/

2013. márc. 31. 00:49
 20/26 anonim ***** válasza:

Persze, erről is a lányok tehetnek. Nem az üresfejű plázacicákhoz kéne nyomulni és egyből letámadni a randi-kérdéssel. Érdekes, hogy csak itt a gyakorin látok fiúkat panaszkodni, hogy milyen durván le lettek koptatva, valójában egyiktől sem, de még egyik nő ismerősömtől sem hallottam, hogy: "képzeld, Palit olyan csúnyán elküldtem mikor normálisan, nem nyomulósan elhívott sétálni, hogy a barátnőim majdnem bepisiltek a nevetéstől"

Kérdező, először ismerd meg a lányt! Utána már meg tudod ítélni a stílusából, hogy érdemes e próbálkozni nála.

2013. márc. 31. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!