Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen gyávák a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gyávák a pasik?

Figyelt kérdés
Az egyik még le se mer smárolni, a másik meg fél újra találkozni mert fájna neki újra látni. kivagyok tőlük :D
2013. máj. 13. 22:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Nem, nem vagyok ijesztő :D de nem értem mért ilyenek :/"

Ha nyomulnának akkor meg az lenne a bajod.

Nincs több kérdésem!

2013. máj. 13. 22:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Én 10/9 es 19 éves vagyok ( ne érts félre, semmi ego, csak kifejezem magamat, hogy megérts), szóval ennek ellenére én is gyáva vagyok!

Tudom, hogy nagyon sokan oda vannak értem, elég népszerű is vagyok, ennek ellenére gyáva :/

Méghozzá azért, mert a szememben egy 10/9 es vagy 10 es lány annyira szép, hogy képtelen vagyok elhinni, hogy akarhat tőlem bármit is...

Idegennel kezdeményezni még beszélgetést sem szoktam!

Viszont, ha tudom, hogy kölcsönös a dolog, és bejön nagyon a lány, akkor nem szarozok a csóknál :D

Az első napok a legnehezebbek... Utánna adom igazán magamat!

2013. máj. 13. 22:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarnak a nyomulós pasik. és nem vagyok cigány :DDDDDDDDD
2013. máj. 13. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Általánosítás megint...

Mivel a kérdés nincs túlságosan kifejtve, így igazán normális választ erre igazán tudok adni, de azért megpróbálom.

Mennyi idő után nem mer lesmárolni? Ha pár nap, az még bőven normális, mivel jó pár lány azon van kiakadva, hogy a csávók mindig hajtanak (Ez is egy általánosítás, tehát a csávók mindig gyávák/mindig hajtanak. Ez most hogy kapcsolódik össze?), így az a szerencsétlen honnan tudja, hogy most neked mi számít korainak, vagy későnek?

Biztosan vannak kevés önbizalommal rendelkező férfiak, akikre rámondják, hogy gyáva, de be kell látnod, hogy ennek az ellenkezője is előfordul, méghozzá elég gyakran, szóval ezt az általánosítást szerintem hanyagolni kéne :)

2013. máj. 13. 22:45
 15/23 anonim ***** válasza:
nem tudok*
2013. máj. 13. 22:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Többször találkoztunk már és mondta is hogy mennyire bejövök neki meg össze akar jönni velem de még neki idő kell.....
2013. máj. 13. 22:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, provokatív kérdés, mégis maradhat...
2013. máj. 13. 22:52
 18/23 anonim ***** válasza:

lehet nem gyáva csak a napokban mást döntöget... bármi lehet :D

amúgy ha azt hiszed könnyű bármilyen helyzetben tökösnek lenni, és mindig a helyzet magaslatán állni, hát qvára tévedsz :D

2013. máj. 13. 22:53
 19/23 anonim ***** válasza:

"Érdekes, provokatív kérdés, mégis maradhat..."

Mit vársz a gyökérkérdésektől?

2013. máj. 13. 22:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyszere két sráccal kavarsz? Szép egy szajha lesz belőled vagy már vagy.
2013. máj. 13. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!