Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bánt a párom múltja?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, mindennél jobban szeretem és ő is engem, nagyon jó a kapcsolatunk. Egyetlen bökkenő van. Engem nagyon zavar, hogy régen sok barátnője volt meg hogy sok lánnyal lefeküdt. Megbízni megbízok benne, nem is erről van szó mert tudom, hogy nem csalna meg meg hogy már nem érdeklik más nők, de akkor is olyan rossz a tudat, hogy régen ennyi mindenkivel volt. Emiatt néha veszekszünk, mert van hogy nem bírom ki és teszek célzásokat vagy megjegyzéseket a múltjára. Mindig megfogadom, hogy abbahagyom, de sose megy. Mit tegyek?2013. máj. 13. 08:42
11/13 anonim válasza:
Baratnömet is zavarja a multam!!! de mondtam neki ha nem tetszik akk keressen mast nem a multba elek hanem jelenbe ö van csak és más senki.....Öst szeretem és ennyi! ha nem bekel vele meg kereshet mast...Ne gondolj ra h jajj mennyi volt neki stb vele vagy te vagy neki es ennyi mit kell ezen agyalni!!!!!! 24 F
12/13 ivilicious válasza:
EZÉRT NEM AKARTAM SOHA MEGHALLGATNI,HÁNY NŐVEL VOLT EDDIG! az a múlt,most jól vagytok,fogadd el,nőj fel..nekem akárhányszor elkezdte mondani, befogtam a fülem és pápápápápápápáá !:D
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Esküszöm, nem tudom, hogy egyes lányok hogy tudnak ilyen hülyeségeken rágódni..és akkor még csodálják, ha előbb-utóbb megunják és lapátra teszik őket. Amikor ez nálunk szóba került, ennek a sokszorosa derült ki. Na bumm. Mégis mi közöm nekem ahhoz, hogy eddig kivel mit művelt? Az számít, hogy most mi van. Szerintem inkább a komplexusaidat kéne kezelni, mert ez nem normális! 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!