Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szülés után már nem kíván a párom?
Figyelt kérdés
Nem is nagyon keresi a társaságom és nem kezdeményez. Sőt! Ugy gondolom,hogy megcsal pedig nagyon szeretem és szerintem ő is engem de valami nincs rendben. Megmondjam neki,hogy észrevettem vagy haggyam,lehet hogy csak egy alkalom volt? Szerintem a külsőm nem annyira változott meg,hogy egyártalán ne akarja.2013. máj. 12. 18:27
1/4 serenaviro válasza:
Elképzelhető, hogy nem bízik meg benned. Te biztosan nem bízol meg benne, hiszen ezt sem vele beszéled meg. Ne forrald magadban! Így bármit megtehetnek veled.
Pasiként mondom, semmi köze nem lehet a külsődnek ahhoz, hogy nem kíván. Egyáltalán az alapján, amit leírtál sem feltételezhető, hogy a külsőd az oka. Sajnos ennyi bizalomra nagyon nehéz kapcsolatot alapozni. Vele kéne beszélned. Csigavér! Nem ér annyit az egész, hogy felhúzd magad rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért húztam fel magam ,mert találtam egy olyan smst a telójában és furcsa magyarázata volt rá és látom rajta,hogy valami nem stimmel,ismerem már annyira. Csak azért nem akartam vele beszélni erről mrt olyan érzésem van mintha kényszeríteném rá,mert mondani kell neki és ez már régen rossz. Nem jó érzés,hogy eddig állandóan akarta,mostmeg nekem kell mondani mert ha próbálkozok fáradt meg nincs kedve meg ilyesmi.
2013. máj. 12. 18:52
3/4 A kérdező kommentje:
Mindedj,köszi a válaszokat... majd megoldjuk.
2013. máj. 12. 18:53
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. csak én nem tudok róla h megcsalna. Azóta megoldodott a probléma???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!