Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a párom múltja! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előttem rengeteg nővel volt együtt... És néha eszembe jut, hogy tejóég, hány nővel lehetett már ilyen helyzetben... :(
Különben teljesen jól megvagyunk, szeretjük egymást 4 hónapja.
Ez engem is agyalt az elején, de már együtt vagyunk 7 éve, és egyre jobban múlnak ezek a gondolatok!!
2009. dec. 21. 19:25
2/13 A kérdező kommentje:
Engem eddig nem igazán zavart, csak ma beszélgettünk erről.. Ráadásul tudatánál sem volt olyankor, magukra a lányokra alig emlékszik...
Remélem hamar elmúlik ez az érzés..
2009. dec. 21. 19:26
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez természetes fogd fel úgy ,hogy kereste az igazit..
Neked is biztos voltak kapcsolataid ő is ugyan így van vele ,csak a férfiakat nem foglalkoztatja ennyire a dolog.
2009. dec. 21. 19:27
4/13 A kérdező kommentje:
Őt is foglalkoztatta szerintem, mert egyszer volt egy olyan beszólása, hogy jó lett volna, ha ő veszi el a szüzességem...
2009. dec. 21. 19:29
5/13 anonim válasza:
A férfiakat is ugyanígy foglalkoztatja a dolog. Persze nem mindegyiket de nem ritkák az olyan gondolatok hogy "hány férfi járhatott már benne?" de ezek egyáltalán nem veszélyeztetik a kapcsolatot ha szerelemről van szó.
2009. dec. 21. 19:34
6/13 anonim válasza:
Ha nem lett volna sok nője, akkor meg az lenne a bajod, mert "tapasztalatlan" és "ha nem volt sok nője, akkor nem is igazi férfi". Szóval luxusproblémád van.
2009. dec. 21. 19:35
7/13 A kérdező kommentje:
Miért zavarna, ha nem lenne tapasztalatlan? 18 évesen ne legyen annyira tapasztalt szerintem... Ráadásul szerintem nem kéne 10nél több egyéjszakás kaland..
2009. dec. 21. 19:46
8/13 anonim válasza:
Nehogy már te szabd meg,hogy hány kaland kell. Kinek képzeled te magad? Csak te lehetsz az egyetlen? Tök szánalom vagy.
2009. dec. 21. 19:51
9/13 A kérdező kommentje:
Te most normális vagy? Őszintén! Honnan szabadultál te?
18 évesen szerintem nem kéne 20-30 csajjal összefeküdni 2 év alatt... Nem azt mondtam, hogy én legyek neki az első és utolsó! Tudsz te egy normális magyar mondatot értelmezni?
2009. dec. 21. 19:53
10/13 anonim válasza:
Én teljesen megértelek. De csak az előzőeket tudom ismételni, akik azt írták, hogy keresett. Hidd el nekem, talán ez a jobbik variáció. Ha nem így lenne, akkor egy idő után melletted akarna még több tapasztalatot szerezni, úgymond "kiélni" magát, szóval lehet, hogy még jól is jártál. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!