Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha zavar a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha zavar a párom múltja?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon bulizós alkat volt, rengeteget ivott haverokkal, és járt partykra. Elmesélte, hogy úgy szoktak "csajozni", hogy álló pénisszel odamentek a lányok mögé hozzájuk dörgölőztek, tapogatták őket, aztán a lányok vagy engedték vagy nem. Volt, hogy lesz*patta magát vadidegen csajjal, mert megtette. Vezetett részegen is. Korábban mindig azt mondtam az ilyen fiúkra, hogy b*lfaszok, és én soha nem állnék össze egy ilyennel. Nem is discoban ismerkedte meg vele, hanem egy kiállításon, és nagyon szeretjük egymást. Mióta együtt vagyunk nem ment bulikba, csak haverokkal ül be inni hébe-hóba, ami nem zavar. Viszont a múltja nagyon. Egy bunkó volt, aki kihasználta a lányokat. Amikor elmondtam neki, ő azzal védekezett, hogy fiatal volt, és hülye, és megváltozott, mert megtalálta élete szerelmét (engem), és most már eszébe sem jutna ilyet csinálni. És tényleg változott, de félek, hogy egyszer csak kibújik belőle, és újra elkezd vágyni a kalandok után. Van erre esély? Mit csináljak? Egyébként ő 22 éves.
2009. szept. 28. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
higyj neki:) én is ilyen voltam régen, aztán teljesen megváltoztam:)
2009. szept. 28. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a haverok újra megjelennek a szinen, akkor minden lehetséges. Az a baj a pasikkal, hogy addig hizelegnek amig szerelmesek vagy meg nem unják a barátnőjüket..

De lehet tévedek! Remélem igy van:)

L/22

2009. szept. 28. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy zavar a dolog, de túl kell lépned ezen a kapcsolatotok érdekében. Ha kételkedsz benne, ő is kételkedni fog magában - az meg kinek hiányzik? Örülj inkább annak, hogy a kedvedért vagy éppen miattad megváltozott, és nem éli meg kényszerként, hanem belső indíttatásból csinálja. Akkor kéne aggódnod, ha te erőltetted volna rá a nyugis életmódot. De hidd el, a férfiak is tudnak kizárólagosan szeretni, és miért akarna máshoz dörgölőzni, ha ott vagy neki te?
2009. szept. 28. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetes,h zavar a múltja.Szerintem mindenkinek rossz belegondolni,h a párja valaha érintett,csókolt mást,hogy a többiről ne is beszéljük.Nehéz feldolgozni,h nem mindig mi voltunk az életük értelme,az egyetlen,aki intim kapcsolatot létesíthet velük.Az meg még rosszabb,ha az illető nem élt egészen tisztességs életet...ezt nehéz elfogadni,DE nem mérgezheted azzal a kapcsolatotokat,hogy állandóan erre emlékezteted!Jó kapcsolat a bizalmon alapszik,hinned kell neki,h megváltozott,különben ha állandóan emészted magad,Te sem leszel boldog!Viszont ha bármi apró jel arra utalna,h visszatért a régi kicsapongó életvitelhez,akkor van okod aggódniés le kell ülni vele beszélgetni,de addig örülj neki,h Te "faragtál belőle embert",méghozzá tisztességeset és szeressétek egymást.Ha nincs probléma,nem kell gyártani!

/Szmötyi/

2009. szept. 28. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne ítéld meg a múltja alapján és mindenképp adj neki egy esélyt.

Mielőtt megismertem a barátomat, elég érdekes egy perszóna voltam. Az élő fába is bele kötöttem, kihasználtam az embereket, kinevettem azokat akik csúnyábbak, vagy "alsóbb rendűek", butábbak voltak mint én. Aztán jött Ő, akivel eleinte ugyanígy viselelkedtem, de egy idő után gyökeresen megváltozott a helyzet. Szerettem.

Ma már bátran kijelenthetem, hogy soha nem tennél olyan dolgokat mint korábban, inkább segítek mindenkinek. A hajléktalanoknak mindig adok pár forintot, a Vörös Keresztnek régi ruhákat, játékokat. Azokkal az emberekkel pedig, akikkel szemét voltam, mostanra mondhatni jó viszonyt alakítottam ki és elnézték nekem korábbi tévedéseimet.

Ha nem bocsájtottak volna meg nekem, vagy nem élnék a párommal, nem tudom mi lenne most velem. Lehet, hogy egy elkeseredett alkoholistaként végeztem volna az árok szélén.

Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb botlásai, melyeket el kell nézni és esélyt kell adni nekik, hogy lehetőségük legyen a továbbiakban.

L/23

2009. szept. 28. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát...kiélte magát, aztán megváltozott, csak azzal ronthatod el a kapcsolatot, ha nem bízol benne.
2009. szept. 28. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
a multjaval ne foglalkozz,mindenkinek van 1-2 sotet pont az eletebe.amig jol elvagytok,addig ne is ragodj azon , h ujrakezdi
2009. szept. 29. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
20%

Kutyából nem lesz szalonna.

Most ezt mondja, de ha lenne olyan alkalom, újra hasonlóan viselkedne.

De gondolj csak bele ha netán összefuttok majd egy ilyen exszel, mit fog gondolni rólad.

2009. szept. 29. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát az esély megvan arra, hogy újra elő jöjjön a kisördög, de nagyon kicsi. Ha azt mondja, hogy megváltozott, akkor biztos úgy is van. Hidd el! Ne kételkedj benne!

Viszont! Én biztos csináltatnék/csináltattam volna vele egy tesztet, mielőtt lefekszem/lefeküdtem vele. Biztos, hogy nem kapott el semmit?

Tudom a bizalom nagyon fontos, de mégis a múltját ismerve mindkettőtök megnyugtatására.

2009. szept. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!