Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?
"Néhányan segíteni szeretnénk, rá akarunk vezetni az egyetlen járható útra, te meg úgy reagálsz erre, mintha a fenekedből húztál volna minket elő!"
Én, szerintem ti kezdetek el úgy beszélni velem, mint egy idiótával. Másik meg tényleg nincs semmi lehetőségem!
Soha nem küldtem el bunkón senkit aki nem szolgált rá.
Megpróbáltam már egyedül is boldogulni, de max 2 hónapig sikerült azt is csak azért mert azt az eszközt választottam, hogy barátom legyen és akkor éppen jobb időszakomban voltam ,kevésbé volt szükségem arra, hogy szeressenek, most meg a sok szerelmespár miatt meg akarok halni....
Alapból én sem vagyok ilyen, csak mostanában rájött, hogy mennyire magányos vagyok...
Csinosan öltözködöm akkor meg húsnak néznek, szóval....
Milyen érdekes én mindig csinosan öltözködöm és senki sem néz húsnak.
most soroltam föl egy kazal lehetőséget, ami neked is elérhető lenne, de ugye neked derogál bármit is csinálni.
Te milyen valóságban élsz, hogy megismered életed szerelmét ha elmész sétálni?
Felfogod, hogy a kötözködésednek az lesz az eredménye, hogy még jobban elkeseredem és még jobban bezárkózom? Valszeg nem... Na de nem várok semmit ilyen empátiátlan alakoktól...
Szia!
Olvastam a kérdésed és a válaszokat:)(Nem akartam beszállni a vitába) Én átérzem a helyzeted, mert én sem szeretem a "részeges putri szórakozóhelyeket" és tudom, hogy így manapság nagyon nehéz ismerkedni.
Szerintem azért nem kéne öngyilkosságon gondolkozni és ennyire elkeseredni. Esetleg eljárhatnál valami társaságba például néptáncklub ott is lehet ismerkedni.
Esetleg ha van kedved és Budapesti vagy akkor eljöhetnél velem megnézni egy kiállítást a Szépművészeti Múzeumba a jövő héten. Egy ideje keresem olyan emberek társaságát akik nem a manapság divatos részeges életvitelt folytatják. Néha összejövünk (vegyesen fiúk és lányok)társasjátékozni, kirándulni, röplabdázni, tollasozni,stb.
Üdvözlettel:
Tamás (24f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!