Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?
én meg azt bírom, hogy a szerencséseknek, akiknek osszejott azok mások felett ítélkeznek.
honnan tudod hogy semmit sem tett?
szerencsétol is fugg, hogy megtalálod e a párod vagy nem!
orulj neki hogy neked nincs ilyen gondod, és ne olvasgass ilyen kérdéseket, mert a duhongés art a szépségnek.
És azon nem gondolkoztál el, hogy miért nincs barátod b.szki...?
Ronda vagy? Kövér? Ostoba? Unalmas? Mi baj van veled, ez esetleg még nem jutott eszedbe?
Hovatovább, ha már tudod, hogy mi veled a gond, azon nem gondolkoztál, hogy mondjuk... nem is tudom... teszel ellene?
Vagy az ilyen kérdésre mégis milyen választ vártok? Igen, legyél öngyilkos, az tényleg egy annyira jó megoldás... -.- Nem is akarsz, öngyilkos lenni, pasit akarsz, akkor pedig ne rinyálj, hanem szedd össze magad és dolgozz az ellen, ami miatt most nincs...
Mindenki ezt csinálja.
"Nem tudok mit tenni."
Bocsi, de amíg meg sem próbálod, miről beszélünk? Nem kifogást kell keresni, hanem cselekedni! Gondolj bele, akármilyen szar most, lehet szarabb akkor, ha nem lépsz még időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!