Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem feleslegesen élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:09
1 2 3 4 5 6
 21/58 XCI ***** válasza:
Legyen életcélod, tudd, hogy mik az értékeid, ha ezekkel tisztában vagy, már ad egy minimális önbizalmat, ami az életben maradási ösztönt fenntartja! A szerzeteseknek sincs értelme élni szerinted? :)
2013. máj. 11. 18:22
 22/58 anonim ***** válasza:
21 igaza van, nem nyávogni kéne hanem tenni valami
2013. máj. 11. 18:23
 23/58 A kérdező kommentje:
Nem jövök össze olyannal aki mellett másra vágynék. Elmegyek kávézókba, ülök egy padon de semmi!...
2013. máj. 11. 18:24
 24/58 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni. Lennétek a helyemben, megtudnátok milyen nehéz...
2013. máj. 11. 18:25
 25/58 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van! Én is így érzem férfiként. Bár én rettenetesen dagadt vagyok, alacsony és ocsmány, szóval soha sem lesz senkim. Ez tuti! Minden lány undorítónak tart. Viszont azt is tudom, hogy az élet csak párosan van, addig csak vegetál az ember. Semmi értelme nincs az egésznek. Tök feleslegesnek érzem ezt a 26 évet, amit eddig éltem, mert egész eddig nem sikerült kapcsolatban lennem. Magányos élet pedig úgy szar ahogy van.
2013. máj. 11. 18:26
 26/58 anonim ***** válasza:

én meg azt bírom, hogy a szerencséseknek, akiknek osszejott azok mások felett ítélkeznek.

honnan tudod hogy semmit sem tett?

szerencsétol is fugg, hogy megtalálod e a párod vagy nem!

orulj neki hogy neked nincs ilyen gondod, és ne olvasgass ilyen kérdéseket, mert a duhongés art a szépségnek.

27/58 anonim ***** válasza:
Szép vagy,de most komolyan?!
 28/58 anonim ***** válasza:
Húha, nekem sincs pasim és még soha nem is volt, akkor most ugorjak le egy hídról? :/ -.- Siránkozás helyett inkább tedd a dolgod, állj hozzá a dolgokhoz a lehető legpozitívabban és akkor majd összehoz a sors valakivel. Ha meg konkrétan csak egy barátra vágysz, mint társaság, akkor meg szakadj el az internettől és járj emberek közé, legyél nyitott, ismerkedj ;) 19/L
2013. máj. 11. 18:27
 29/58 anonim ***** válasza:

És azon nem gondolkoztál el, hogy miért nincs barátod b.szki...?

Ronda vagy? Kövér? Ostoba? Unalmas? Mi baj van veled, ez esetleg még nem jutott eszedbe?

Hovatovább, ha már tudod, hogy mi veled a gond, azon nem gondolkoztál, hogy mondjuk... nem is tudom... teszel ellene?

Vagy az ilyen kérdésre mégis milyen választ vártok? Igen, legyél öngyilkos, az tényleg egy annyira jó megoldás... -.- Nem is akarsz, öngyilkos lenni, pasit akarsz, akkor pedig ne rinyálj, hanem szedd össze magad és dolgozz az ellen, ami miatt most nincs...

Mindenki ezt csinálja.

2013. máj. 11. 18:29
 30/58 XCI ***** válasza:

"Nem tudok mit tenni."

Bocsi, de amíg meg sem próbálod, miről beszélünk? Nem kifogást kell keresni, hanem cselekedni! Gondolj bele, akármilyen szar most, lehet szarabb akkor, ha nem lépsz még időben!

2013. máj. 11. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!