Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem feleslegesen élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:09
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

kérdezo fapofával, magad elé bámulva uldogélsz??

amugy meg ha sokat ismerkedne akkor se találna, ez nem így megy.

2013. máj. 11. 18:31
 32/58 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amiken nem lehet segíteni: ilyen pl. a magasság vagy pedig a rondaság, az én esetemben. Sőt, én még a dagadtságomon sem tudok változtatni. Ez van. Nagyon rossz a genetikám, gyakorlatilag egy genetikai hulladék vagyok. De én a magam nevében tudok beszélni. Egyszer megpróbáltam változtatni a dagadtságomon, 27 kg-ot fogytam, és mit értem el vele? Tönkrevágtam az egészségem. Úgyhogy ez a három alaptulajdonságom, hogy alacsony, ocsmány, és dagadt nem megváltoztatható! És ezek alapján annyira undorítónak számítok minden lány szemében, hogy sohasem lesz senkim.
2013. máj. 11. 18:34
 33/58 anonim ***** válasza:

ha sokat ismerkedne, akkor sem?

ez a legnagyobb hülyeség amit valaha is hallottam. De komolyan. Orbitális baromság. Aki meg sem próbálja, jóhogy nem talál. ha ismerkedne legalább barátai lennének, akikkel elmehet szórakozni vagy valami, kevésbé fordulna be, ami meglátszik a kisugárzásán is. egy savanyú nőhöz senki sem akar közeledni.

igenis csak is és kizárólag az ő hibája, hogy ilyen helyzetben van, mert csak az önsajnálatban dagonyázik és semmit sem tesz azért, hogy nyisson a világ felé. sajnos ehhez kevés kinyitni egy üveg coca-colát.

2013. máj. 11. 18:39
 34/58 A kérdező kommentje:

Nincs mit tegyek, annyit tehetek, hogy kiülök a parkba, kávézóba vagy leülök valaki mellé a buszon és várom, hogy valaki odajöjjön hozzám, megszólítson.

Szerintem szép vagyok, de biztos nem tetszem mindenkinek.

Nekem is vannak céljaim, de kurv@ nehéz úgy élni, hogy soha senki nem szeretett, nap, mint nap látni a szerelmespárokat akik kb az orrom előtt nyáladzanak. Mindenki boldog lehet a szerelmével csak én nem!!!

Hogyan járjak emberek közé? Egyedül üljek be valahová és várjam, hogy odajöjjenek hozzám? Előre tudom, hogy senkit sem érdeklek.

Leírhatnád ha ilyen rohadt okosnak hiszed magad, hogyan kellene ismerkednem kihagyva a részeges putri szórakozóhelyeket....

Nem érdeklek senkit, ilyen típus vagyok. Nem erőltetem magam senkikre akik nem jelzik, hogy érdeklem őket.

Mit kellene megpróbálnom? Odamenni minden férfihoz aki tetszik és porrá alázva eljönni? Egy nő ilyet nem tehet!

"kérdezo fapofával, magad elé bámulva uldogélsz?? "

Nem tudom ezt mi a fenéből következtettétek ki....

Egyszerűen leszarnak az emberek....

2013. máj. 11. 18:39
 35/58 A kérdező kommentje:
Nekem nem szórakozás amit ti a legtöbben itt annak hívtok... Nyugisabb helyeket szeretem, nem a részegeskedő összepréselős füstölgőseket.
2013. máj. 11. 18:41
 36/58 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező! ne hallgass ezekre, mert úgyis csak félrevezetnek. Nekünk ez a sorsunk, hogy egyedül szenvedjünk magányosan.
2013. máj. 11. 18:41
 37/58 XCI ***** válasza:

Remélem nem haragszol meg az őszinteségem miatt, de ilyen pokróc stílussal meg is értem, ha nem kedvelnek...

Segítek! NE KERESD A SZERELMET, mert nem találod! Jön magától, ha NEM AKAROD.

2013. máj. 11. 18:42
 38/58 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogom akarni ha már megettek a férgek.... Csak ezért élek!
2013. máj. 11. 18:43
 39/58 anonim ***** válasza:
Van kedved ismerkedni? :)
2013. máj. 11. 18:44
 40/58 A kérdező kommentje:
Milyen pokróc stílusról beszélsz?
2013. máj. 11. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!