Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem büntetik a feleslege...

Miért nem büntetik a felesleges, vagy utólag rossznak minősített beruházások végrehajtóit, akik milliárdokat költöttek az államkasszából feleslegesen?

Figyelt kérdés
most nem a feltárt sikkasztásokról beszélek,amire gondolok: pl. az M3-as autópályát elég gyakran használtam, mivel rokonaim ezen az útvonalon laknak.Megszoktam a fizető-kapukat, de amióta megszüntették, kizárólag a régi 3-son megyek.Praktikus volt,kénytelen volt mindenki fizetni.El sem tudom képzeni,hogy mennyibe került,ma, ha látom,csak a beleölt milliárdok jutnak az eszembe.Vagy: valaki kitalálta a stadionok beléptető rendszerét, ami biztosan nagyon sok pénzünkbe került,állítólag legyártották a kártyákat is, ezek pedig valahol porosodnak! vagy: kiürítették a laktanyákat, lehet,hogy őrzik,de minek? Hagyják teljesen szétrohadni.Ha nem használja senki, mégcsak tervek sincsenek a felhasználásukra,miért nem lehet lebontatni, és a menthető építőanyagot odaadni az arra rászorulóknak. Nem,nem, hülye a kérdező! hagyni kell elrohadni,hisz' az csak nekünk veszteség!
2009. ápr. 7. 08:13
 1/3 A kérdező kommentje:
nem a kivitelezőkre gondoltam,hanem a "feladatot" elrendelőre!
2009. ápr. 7. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Nézd ez itt Észak-balkánon képtelenség, akkor nem nagyon szaladgálna senki szabadon .... Ez az ország abból áll, hogy ki mennyit hol tud ..... aztán, hogy sikeres-e amit tett, na az már a kutyát nem érdekli.
2009. ápr. 7. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan országban, ahol a nép egyik fele a másik ellen acsarog, nem az ésszerűség irányítja a beruházásokat. Nem kell több, csak hogy a gondolkodó emberek a politika mindkét oldalán fontosabbnak tartsák az együttműködést, a GDP-termelést, mint a másik tábor gyepálását, és pillanatok alatt megváltozik a helyzet.

Ma a baloldal azért bírál óvatosan, mert "jaj, csak nehogy az Orbánnak legyen jó", a jobboldal pedig azért, mert "jaj, csak nehogy a Gyurcsánynak legyen jó". Ezt a levest magunknak főzzük, a beruházások nagyvadai csak kihasználják az általunk teremtett helyzetet. Ez persze nem menti őket, de őket szidva megoldást sem tudunk találni. Elő, független szakemberek, mondjatok elfogulatlan véleményt, mi pedig hallgassunk rátok elfogulatlanul.

2009. ápr. 7. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!