Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán már megint milliárdokat...

Orbán már megint milliárdokat dobott ki az ablakon. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mint tudjátok visszavásároltuk az oroszok Mol-részvénycsomagját. Igen ám, de hála Viktorkának 80 milliárddal többért.

[link]

2011. máj. 25. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem is mond! Tegnap is 100milliók repültek el a konszolidációja kinyomtatására/kiküldésére. Ma meg ez.

Nem éri meg felmérgelni magam...

2011. máj. 25. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Mert most az emberek ezzel azt látják,hogy ő milyen jó dolgokat csinál holott ezt a csúnya elődei is megtették volna.

Ennyit az ő szavahihetőségéről.

2011. máj. 25. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem dobott ki milliárdokat az ablakon, mert ez egy megtérülő befektetést, de eladni sem kellett volna.
2011. máj. 25. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Nekem mindig is gyanúsak ezek a teátrális, hozsannázó, öntömjénező bejelentések, mint ez a tegnapi is, függetlenül attól, hogy ki mondja. Jó pár ilyet átéltem már, és mindig az derült ki, hogy nem az évszázad üzlete volt, hanem katasztrófális bukás.

Én mint egyszerű kisember nem tudom megítélni ennek az egésznek a hátterét, ezért próbálom elolvasni mások véleményét, és pillanatnyilag az ellenzők tűnnek meggyőzőbbnek. Orbánék semmit nem árultak el azzal kapcsolatban, hogy nekem, egy átlagos jövedelmű adófizetőnek ez miért is olyan qurva jó. Végül is 500 milliárdot költöttünk el, ami hatalmas pénz, és nem ajándékként jött. A szerencsétlen rezidensek bérére meg közben nincs plusz 10 milliárd.

Tegnap a gyk-án a legtöbb válaszoló lelkesen üdvözölte ezt a lépést, de konkrétum ott se hangzott el, hogy miért volt jó ennyi közpénzt elkölteni. Az nekem nem elég konkrétum, hogy akkor most nemzeti kézbe került a MOL. És ez miért jó nekem? Kevesebb lesz ettől a benzin ára? Nem! Hatalmas haszonnal kecsegtet a MOL az állam számára? Na ezt senki nem mondta, nem tudom. Ha kecsegtet is, nekem abból mi hasznom lesz?

2011. máj. 25. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
A MOL NEM kerül nemzeti kézbe,csak kb 21-22 %-ot vásárolt Orbán vissza. A többi részvényeknek más tulajdonosai vannak.
2011. máj. 25. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:22

Közvetlenül neked a közeljövőben semmi hasznos se lesz.

Ez a "befektetés" egy idő múlva megtérül és többek között lehetne belőle visszafizetni az államadósságot vagy fejleszteni,újítani.

Na de ne legyünk ilyen naivak.

Mielőtt el kezdődnének azok a dolgok amiket leírtam addigra a pénz 2/3-a eltűnne.

2011. máj. 25. 20:33
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

20:13

Miért lenne megtérülő? Ettől Magyarországnak nem lesz olajnagyhatalom. Ezután is külföldről kell venni és ugyanúgy ki vagyunk szolgáltatva nekik. Azzal a 20%-al ami az oroszok kezén volt úgysem tudtak volna beleszólni semmibe. Tehát értelmetlen pénzkidobás.

2011. máj. 25. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
EZ 500 ezer embernek 1 évi nyugdíja!
2011. máj. 25. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Sebaj, majd behozzák az 500 forintos benzinen, nehogy már az is megfizethető maradjon bárkinek is.

Mi a f@sz értelme volt visszavásárolni amikor úgysem tudnak ebben az országban üzemanyagot gyártani.

2011. máj. 25. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Remélem, ha a ruszkik hozzányúlnak pakshoz, az is felrobban mint anno csernobil, és akkor legalább az életben maradtaknak biztosított a menekült státusz németországba vagy ausztriába!

Azzal járna minden Magyar a legjobban..

2011. máj. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!