Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem feleslegesen élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:09
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Lenne ha 17-24 éves vagy és ha a közelben élsz.
2013. máj. 11. 18:45
 42/58 anonim ***** válasza:

Talán mert te is így állsz magadhoz. Miért döntöd el előre, hogy nem érdekelsz senkit?

Különben sem értem miért egy párkapcsolat az élet értelme.. Ne másoktól várd a boldogságot. Szerintem előbb magadban kellene rendet tenned. Nincsenek barátaid, hobbik, valami?

2013. máj. 11. 18:46
 43/58 anonim ***** válasza:
45%

Nincs mit tegyek, annyit tehetek, hogy kiülök a parkba, kávézóba vagy leülök valaki mellé a buszon és várom, hogy valaki odajöjjön hozzám, megszólítson.

Szerintem szép vagyok, de biztos nem tetszem mindenkinek.

Nekem is vannak céljaim, de kurv@ nehéz úgy élni, hogy soha senki nem szeretett, nap, mint nap látni a szerelmespárokat akik kb az orrom előtt nyáladzanak. Mindenki boldog lehet a szerelmével csak én nem!!!

Hogyan járjak emberek közé? Egyedül üljek be valahová és várjam, hogy odajöjjenek hozzám? Előre tudom, hogy senkit sem érdeklek.

-előbb azt írtad, hogy most is ezt csinálod. most akkor mit is csinálsz? képzeld, te is megszólíthatod őket. én a buszon a múltkor egy srácot szólítottam meg, nem akartam semmit, de tök aranyosan olvasta a könyvét és csak érdekelt a címe meg az író és tök jót beszélgettünk. elkérte a számom, megadtam, most könyveket cserélgetünk egymás közt, mert barátnője van, nekem meg pasim.

Leírhatnád ha ilyen rohadt okosnak hiszed magad, hogyan kellene ismerkednem kihagyva a részeges putri szórakozóhelyeket....

- leírtam. de akár chat-en is próbálkozhatsz, vagy fórumokon, ha érdekel egyáltalán valami a saját kis nyomorultságodon kívül. én pl zeneb*zi vagyok, zenei közösségi oldalakra vagyok regisztrálva, hogy mindig meglegyen a megfelelő dózis és mindig megkapjam az újdonságokat, a szerelmemet is egy ilyen oldalamon ismertem meg, ő kezdeményezett, mert nem hitte el, hogy ilyen márpedig van, hogy egy ilyen külsejű lány, mint én mit keres egy ilyen oldalon. állati boldogok vagyunk és együtt járunk koncertekre.

baromi nehéz kettőt kattintani, le ne essen az ujjad.

Nem érdeklek senkit, ilyen típus vagyok. Nem erőltetem magam senkikre akik nem jelzik, hogy érdeklem őket.

- persze, ha semmi érdekes nincs benned, csak az önsajnálat, arra tényleg senki sem kíváncsi, hidd el.

esetleg tehetnél valamit azért, hogy érdekesebb legyen a személyiséged.

Mit kellene megpróbálnom? Odamenni minden férfihoz aki tetszik és porrá alázva eljönni? Egy nő ilyet nem tehet!

"kérdezo fapofával, magad elé bámulva uldogélsz?? "

Nem tudom ezt mi a fenéből következtettétek ki....

Egyszerűen leszarnak az emberek....

- abból, hogy én bármikor ha beülök valahova egyedül, minimum 3 szempár figyel, nyilván azért, mert magamban is képes vagyok elmosolyogni, amíg várok valakit, de még oda is szoktak jönni hozzám, pedig nem vagyok egy nagy szám. csak látszik rajtam, hogy nyitott vagyok, közvetlen és vidám. pedig nekem is elég nehéz, csak nem siránkozok miatta ilyen oldalakon, hanem megpróbálom megoldani, mert az én problémám és nem engedhetem meg magamnak, hogy ez uralja az életem.

2013. máj. 11. 18:46
 44/58 anonim ***** válasza:
Sajnos már 26 éves vagyok, de én sem kellettem még senkinek, de én is hasonlóan érzek mint te, ezért gondoltam, hogy jó lenne, de hát kiestem a korhatárból.
2013. máj. 11. 18:47
 45/58 anonim ***** válasza:

Hát ha a külsőddel nincs baj akkor nem értem...sztem sokan nem szeretik a zajos lebujokat,én se vagyok kivancsi az ilyen helyekre.Mondjuk ha alkoholt akarok inni akkor az megtehetem a konyhában egy haverral...

Szerintem neked is kicsit nyitnod kellene...meg hát általában a "mai" fiatalok mind olyanok,hogy pia es buli meg 2hetente abortusz...

Vannak kivételek is szal ne aggódj.

2013. máj. 11. 18:49
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
leírtam mindent, ezek után már csak kifogások jöhetnek, arra pedig nem vagyok kíváncsi. és ha tényleg csak kifogásaid vannak, akkor kérlek tegyél magadnak egy szívességet és kösd fel magad.
 47/58 XCI ***** válasza:
62%
Olvass vissza! Néhányan segíteni szeretnénk, rá akarunk vezetni az egyetlen járható útra, te meg úgy reagálsz erre, mintha a fenekedből húztál volna minket elő! Mi vagyunk ezért a hibásak? Nem! Magadtól jutottál ide, mégis segítséget kérsz a kitöréshez, de mikor próbálnak segíteni, támadsz. Elképzelem, ahogy odamegy hozzád valahol valami gyanútlan férfi és elküldöd a rákba kisujjból... Így hogy?!
 48/58 anonim ***** válasza:

én pont hpgy melletted állok kérdezo.de mindegy.

igazábol valoban meg kell probálnod igy egyedul is boldog nak lenni!de komolyan!

itt meg máshol is csak a sablon válaszokat fogsz hallani, hoyg legyél ápolt, nyiss az emberek felé, barátkozz aztán barátokkal menj ide oda ugy nagyon az esély, légy mosolygos, eltvidám, valami hobbit vag yvalamit találj ami felvidit stb stb

és ezek igazak is!!

de azt még mindig fenntartom hogy ettol még nem biztos hogy lesz párod!vannak olyanok akiknek nem lesz és kész!ezt kell fogadni!

nekem sincs, nem is volt, pedig vannak barátok, nem vagyok besavanyodott, figyelek magamra és mégse

szoval kérdezo probálj meg megbékélni ezzel ami most van, aztán megtalálni a szépet az életben egyedul.

aztán kitudja lehet te szerencsés leszel!

2013. máj. 11. 18:51
 49/58 A kérdező kommentje:

Mert ezt tapasztaltam, nem közelednek, tehát nem érdeklem őket. Elolvastad amit írtam? Feltételezem nem. Akkor most tedd meg.

Vannak hobbiim, bár utálom ezt a szót. Mindent amit szeretek az egyedül lehet csinálni. Semmi nem vonzz ami csoportos vagy béna vagyok hozzá.

Megszólítás és az, hogy örülnék ha elkérnéd a számom az azért más.... Az ilyen beszélgetésekből semmi sem szokott lenni... Akkor mi a fenének szólított meg ha bartőnője van????

Rengeteget kattintgattam már, hogy megtaláljam életem párját mégsem történt semmi. Összes társkeresőn fent voltam...

Mit tehetnék? Amúgy meg nem is ismersz csak egy nagyon keveset tudsz abból amilyen vagyok!

Örülj neki, hogy nem vagy ilyen szerencsétlen vesztes, mint én!!!!

2013. máj. 11. 18:54
 50/58 anonim ***** válasza:

Mert ezt tapasztaltam, nem közelednek, tehát nem érdeklem őket. Elolvastad amit írtam? Feltételezem nem. Akkor most tedd meg.

-elolvastam, de látom neked vannak olvasási nehézségeid.

Vannak hobbiim, bár utálom ezt a szót. Mindent amit szeretek az egyedül lehet csinálni. Semmi nem vonzz ami csoportos vagy béna vagyok hozzá.

-olyat csinálj, amiben jó vagy és lehet többen is, ha antiszoc vagy ne csodálkozz.

Megszólítás és az, hogy örülnék ha elkérnéd a számom az azért más.... Az ilyen beszélgetésekből semmi sem szokott lenni... Akkor mi a fenének szólított meg ha bartőnője van????

-szintén olvasási nehézségek. ÉN szólítottam meg és dumáltunk. tudod szimpátia, meg hasonlók...

Rengeteget kattintgattam már, hogy megtaláljam életem párját mégsem történt semmi. Összes társkeresőn fent voltam...

Mit tehetnék? Amúgy meg nem is ismersz csak egy nagyon keveset tudsz abból amilyen vagyok!

Örülj neki, hogy nem vagy ilyen szerencsétlen vesztes, mint én!!!!

- az a kevés bőven elég volt arra, hogy képet kapjak arról, milyen keserű ember is vagy. ez mind csak kifogás. kifogás kifogás hátán.

ha az ember sz@r helyzetben van, nem siránkozik, hanem tesz érte. csak mert neked ez nem sikerül, nem más a hibás.

a társkereső oldalak pedig semmit sem érnek.

2013. máj. 11. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!