Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem feleslegesen élek ha nincs barátom, eddigi életem felesleges volt, mert nem volt társam. Jól érzem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:09
11/58 anonim válasza:
Van, hogy én is így érzem. Viszont rájöttem, hogy ha úgy érzem, hogy egy barátnő nélkül értelmetlen az életem és egyedül nem vagyok képes semmire, az gyengévé tesz és sose leszek igazán kiemelkedő semmiben, mert nem fog semmi más érdekelni.
Ha pedig sikerülne kapcsolatot találni és vége lenne, akkor nagyon összezuhannék, még jobban, mintha egyébként tudnám, hogy magamtól is képes vagyok dolgokra.
18/L
12/58 A kérdező kommentje:
Akkor öljem meg magam?...
2013. máj. 11. 18:16
13/58 anonim válasza:
hát vagy keress értelmet az életednek, ami nem a párkapcsolat. nemolyan k*rva nehéz.
14/58 anonim válasza:
Inkább Néha mozdulj ki a házból ha van rá lehetőség
15/58 A kérdező kommentje:
Ha találok is ilyet nem lehet hónapokig, évekig magányosan lenni..
2013. máj. 11. 18:19
16/58 anonim válasza:
Mármint nincs barátnőm :D Bmeg, na most kikezdenek majd :D
17/58 A kérdező kommentje:
Csak alpári alakok jönnek oda hozzám. :/
2013. máj. 11. 18:20
18/58 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg és gondolkozz el azon, hogy ha a külsőddel nincs baj akkor meg lehet kapcsolatod amiben szerelem is van pluszjo pasi ,ha a kulsőd nem az igazi akkor pedig meg az igényeidből kell leadj,mert ugy találhatsz kevésbé joképű férfit...
19/58 anonim válasza:
hogy a francba lehet valaki ekkora szerencsétlen? basszus, menj ki a házból, keress valami hobbit, lehetőleg olyat, ahol sok az ember és ott tuti fogsz tudni ismerkedni. neked komolyan mindent a szádba kell rágni? ennyire értelmetlen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!