Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy segítsek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy segítsek a páromnak?

Figyelt kérdés
Ma sokat beszélgettünk a párommal és elmondta hogy sokat forog azon hogy majd egy idő után nem lesz nekem elég jó meg beleunok meg tettetni fogom magam szeretkezés közben hogy élvezem vele közben meg nem. Elmondtam neki hogy szeretem és hogy ez biztos nem így lesz mert ha úgy érzem hogy valami nem jól működik köztünk akkor megbeszéljük és együtt kitalálunk valami megoldást vagy valami de biztos hogy nem csalnám meg emiatt mással. Megértette amit mondtam neki de ez a helyzeten nem változtatott akkor is azt érzi. Hogy segítsek neki. Mondtam neki hogy ezt saját magában kell megoldja mert nem tudom hogy mit kellene ilyen helyzetben tennem. Az a baj hogy el volt nyomva meg sok pofont kapott már az élettől. Mit csináljak hogy segítsek?
2013. máj. 9. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon önbizalomhiányos, az egyszer biztos.

Mást nem tehetsz, minthogy naponta érezteted vele, hogy szereted. Igen, szinte hízelegni, minden apróságért megdicsérni, persze ne úgy, hogy az már kellemetlen legyen neki. :D

Párom is ilyen volt, szintén csalódások miatt. Lassan hatott neki ez a naponta adott lelki fröccs és a szeretet, mert kiegyensúlyozottabb ember vált belőle.

Kitartást hozzá neked is!

2013. máj. 9. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy igen rosszul végződött előző kapcsolatból kilábalván velem sem volt egyszerű dolga a (most már) jegyesemnek. :) Egyszerűen nem hittem el neki, amikor azt mondta, szépnek talál és hogy teljes szívéből szeret, és nekem is rögeszmém volt, hogy majd el fog hagyni, mert nem vagyok elég jó neki.

Valóban annyit tehetsz csupán, amit az első leírt: mindig, minden támogatni. Sokat dícsérni, folyamatosan éreztetni vele, hogy mennyire szereted. Idővel javulni fog a helyzet. :) Sok sikert, kitartást és boldogságot kívánok!

2013. máj. 9. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2013. máj. 10. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat így fogok tenni remélem beválik!! :)
2013. máj. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!