Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy segítsek a páromnak?
Nagyon önbizalomhiányos, az egyszer biztos.
Mást nem tehetsz, minthogy naponta érezteted vele, hogy szereted. Igen, szinte hízelegni, minden apróságért megdicsérni, persze ne úgy, hogy az már kellemetlen legyen neki. :D
Párom is ilyen volt, szintén csalódások miatt. Lassan hatott neki ez a naponta adott lelki fröccs és a szeretet, mert kiegyensúlyozottabb ember vált belőle.
Kitartást hozzá neked is!
Egy igen rosszul végződött előző kapcsolatból kilábalván velem sem volt egyszerű dolga a (most már) jegyesemnek. :) Egyszerűen nem hittem el neki, amikor azt mondta, szépnek talál és hogy teljes szívéből szeret, és nekem is rögeszmém volt, hogy majd el fog hagyni, mert nem vagyok elég jó neki.
Valóban annyit tehetsz csupán, amit az első leírt: mindig, minden támogatni. Sokat dícsérni, folyamatosan éreztetni vele, hogy mennyire szereted. Idővel javulni fog a helyzet. :) Sok sikert, kitartást és boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!