Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha én lennék a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha én lennék a párotok, tolerálnátok az esti egy sörömet a kocsmában?

Figyelt kérdés
Heti 2-3 alkalommal eljárok max. fél órára és egy üveg sörre ide a sarki kocsmába, nem is az ivás kedvéért, hanem mert ott beszélem meg a barátaimmal a napi történéseket. Részegség, agresszió kizárva. Mennyire néznétek el ezt nekem?
2013. máj. 9. 17:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Én is kocsmaellenes vagyok. Akkor inkább jöjjenek hozzánk a barátok, és itt igyatok meg 1-2 sört.
2013. máj. 9. 18:32
 22/25 anonim ***** válasza:
#21 A barátod örül neki, hogy elszabadulhat és végre csak a barátaival lehet. Ilyenkor pont nem az asszonyra van szüksége...
2013. máj. 9. 18:39
 23/25 anonim ***** válasza:
tolerálnám. de mi inkább együtt szoktunk kocsmázni, nagy a baráti kör, és befogadtak a fiúk.
2013. máj. 9. 18:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Barátnőd nem vette számba a te igényeidet. Egy ilyen kapcsolatnak nincs értelme, ahol a két fél nem egyenrangú. Nem értem miért baj az ha egy férfi hétvégénte a haverokkal megiszik egy két sört, meg beszélgetnek. Mikor a nők meg plázáznak műkörmöt csináltatnak és fodrászhoz járnak. Lazítás kell mindenkinek, ettől még senki se lesz alkoholista.
2013. máj. 10. 11:43
 25/25 anonim ***** válasza:

22. válaszoló

Nem ülnék be közéjük sörözni, meg nem mondanám, hogy most útban vagytok, menjetek arrébb, stb.

Gondolom ők is el tudnak lenni jó időben az udvaron, vagy a nappaliban, nem kell egy helyiségben tartózkodnunk.

Lepontozni meg nem kell azért, mert véleményt nyilvánítottam. A kérdező kérdezett, én meg leírtam, hogy mit gondolok, mindenkinek más a véleménye.

2013. máj. 10. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!